سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
گردو
همانطور که میدانید زمانی که در مورد آجیلها صحبت می کنیم ممکن است به دلیل چربی بالایی که دارند بسیاری از مردم از خوردن آنها خودداری کنند. از آنجائیکه همه چربیها به یک اندازه تولید نمیشوند و متأسفانه بیشتر غذاهای آمریکایی فاقد اسیدهای چرب مورد نیاز بدن که مهمترین آنها امگا ۳ است که در سلامت قلب مؤثرند. بدن شما تنها از طریق غذاها میتواند این اسیدهای چرب را تأمین کند. آنچه گردو را از دیگر آجیلها متمایز می سازد چربیهای موجود در آن میباشد، زیرا آنها شامل %۷۲/۴ چربی اشباع نشده مفید برای قلب میباشد که مدتهاست به عنوان کاهش دهنده میزان کلسترول بد یا LDL در خون شناخته شده است. میزان بالای LDL احتمال مبتلا شدن به ناراحتیهای قلبی را افزایش میدهد.
چربیهای اشباع نشده منبع اسیدهای چرب حیاتی و ضروری از جمله امگا ۳ میباشد که تنها از طریق غذاها میشود آنها را تأمین کرد. امگا ۳ موجب پایین آمدن کلسترول، حفاظت از قلب و جلوگیری از برخی سرطانها و در کاهش درد بیماریهای تورمی نظیر ورم مفاصل مؤثر میباشند. همچنین موجب کاهش غلظت خون شده و از ایجاد لختههای خطرناک خون جلوگیری میکند. برخی از مطالعات نشان میدهد که اسیدهای چرب امگا ۳ ممکن است احتمال حملات قلبی را کاهش دهد. در بیشتر رژیمهای غذایی آمریکای شمالی امگا ۳ از حد معمول خود خارج است و امگا ۶ به میزان بسیار اندک دریافت میگردد.
در گردوها اسیدهای چرب ضروری به وفور یافت میشود و تاریخچهی آن نشان میدهد که در قرون وسطا گردو به عنوان دارو به کار میرفته است. آنچه جالب است این است که در قرن ۱۶ و ۱۷ زمانیکه درمان گیاهی رسماً بکار گرفته شد، گیاهان متنوعی به واسطهی همسانیشان به تک تک اعضای بدن تجویز می شدند. گردو به دلیل همسانیش به مغز انسان به عنوان درمان سردردها، افزایش حافظه و کنترل احساسات استفاده میشود، در حال حاضر نیز در فرهنگ آسیا گردو را غذای مغز میدانند و دانش آموزان قبل از امتحان به امید گرفتن نمره بالا این تکههای خوشمزه را میخورند. پس مصرف آجیلها نه تنها برای تمرکز حواس بلکه برای سلامت عمومی شما بسیار مفید میباشد.
چربیهای اشباع نشده منبع اسیدهای چرب حیاتی و ضروری از جمله امگا ۳ میباشد که تنها از طریق غذاها میشود آنها را تأمین کرد. امگا ۳ موجب پایین آمدن کلسترول، حفاظت از قلب و جلوگیری از برخی سرطانها و در کاهش درد بیماریهای تورمی نظیر ورم مفاصل مؤثر میباشند. همچنین موجب کاهش غلظت خون شده و از ایجاد لختههای خطرناک خون جلوگیری میکند. برخی از مطالعات نشان میدهد که اسیدهای چرب امگا ۳ ممکن است احتمال حملات قلبی را کاهش دهد. در بیشتر رژیمهای غذایی آمریکای شمالی امگا ۳ از حد معمول خود خارج است و امگا ۶ به میزان بسیار اندک دریافت میگردد.
در گردوها اسیدهای چرب ضروری به وفور یافت میشود و تاریخچهی آن نشان میدهد که در قرون وسطا گردو به عنوان دارو به کار میرفته است. آنچه جالب است این است که در قرن ۱۶ و ۱۷ زمانیکه درمان گیاهی رسماً بکار گرفته شد، گیاهان متنوعی به واسطهی همسانیشان به تک تک اعضای بدن تجویز می شدند. گردو به دلیل همسانیش به مغز انسان به عنوان درمان سردردها، افزایش حافظه و کنترل احساسات استفاده میشود، در حال حاضر نیز در فرهنگ آسیا گردو را غذای مغز میدانند و دانش آموزان قبل از امتحان به امید گرفتن نمره بالا این تکههای خوشمزه را میخورند. پس مصرف آجیلها نه تنها برای تمرکز حواس بلکه برای سلامت عمومی شما بسیار مفید میباشد.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی ایران و پاکستان سید ابراهیم رئیسی حجاب دولت مجلس دولت سیزدهم رهبر انقلاب رئیس جمهور
تهران آتش سوزی سازمان هواشناسی بارش باران شهرداری تهران پلیس سیل سلامت قتل وزارت بهداشت حج عمره آموزش و پرورش
بانک مرکزی قیمت خودرو ایران خودرو خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا سایپا دلار بورس مالیات تورم
ترانه علیدوستی تلویزیون سینمای ایران سریال کتاب سینما نمایشگاه کتاب معماری تئاتر سعدی فیلم سینمایی
دانشجویان دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه روسیه جنگ غزه فلسطین ترکیه عملیات وعده صادق چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال باشگاه پرسپولیس بازی رئال مادرید بارسلونا سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر دیوید تیلور
هوش مصنوعی ایلان ماسک ژاپن همراه اول تلگرام ناسا تبلیغات اپل فناوری موبایل سامسونگ گوگل
پیری یبوست کاهش وزن دمنوش صبحانه