یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

خوردن انگور پس از جراحی موجب تقویت بدن می شود


خوردن انگور پس از جراحی موجب تقویت بدن می شود
مصرف انگور پس از عمل جراحی موجب تقویت بدن و از بین رفتن ضعف های ناشی از آن می شود.
انگور هم لاغر كننده است و هم چاق كننده، بدین گونه كه اگر انگور را از صبح تا ظهر خالی میل كنید لاغر كننده است و اگرآن را همراه با غذا میل كنید چاق كننده است. توجه داشته باشید وقتی انگور میل می كنید پشت آن آب سرد ننوشید و یامیوه های خشك مانند برگه هلو و غیره را با انگور و آب میل نكنید، زیرا دچار دل درد می شوید.
یكی از خواص انگور، صاف كنندگی خون است. انگور قند خون را نیز تنظیم می كند. به علاوه انگور قرمز برای تصفیه خون و خونسازی از انگور سبز هم بهتر است. البته افرادی كه قند خون پایین دارند می توانند از انگور بهره زیادی ببرند.
انگور برای سلامتی قلب، ریه و كلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون (نقرس)، مناسب و سازگار است.برگ آن مقوی و قابض و دم كرده آن مدر است. آبغوره اش در رفع ورم مخاط لثه و دهان و سركه حاصله از تخمیر دانه انگور در تسكین خارش پوشت و جلوگیری از خونریزی ها به كار می رود و دانه های خشك آن صفرا و بلغم را دفع و خستگی را رفع و حالت انبساط به وجود می آورد در همه حال انگور، برگ، شیره و دانه های خشك شده و دانه های نارس (غوره) و دانه تخمیر شده (سركه) مصرف غذایی دارند.مصرف انگور برای كسانی كه به تازگی عمل جراحی انجام داده اند بسیار مفیداست.
مصرف انگور پس از بیماری خاص یا عمل جراحی موجب تقویت بدن و از بین رفتن ضعف های ناشی از آن ها می شود. پژوهشگران معتقدند انگور همچنین در درمان التهاب معده و روده، سیاه سرفه، كم خونی، نقرس، سنگ های صفراوی و مسمومیت های مزمن مؤثر است و از بعضی از بیماری های پوستی و ازدیاد فشار خون و حملات قلبی پیشگیری می كند.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید