جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
مربای بهار نارنج
بهار نارنج :  ۳۰۰۰ گرم
شکر :  ۲۵۰۰ گرم
آب لیموترش :  ۰.۵ فنجان
هل :  ۱ قاشق سوپخوری
این مربا یکی از لطیفترین و مطبوعترین مرباها است که باید در طبخ آن دقت بیشتری بهکار برود تا نتیجه مطلوب بهدست بیاید و نکته حساس آن است که باید بعد از چیدن بهار (شکوفه نارنج) بلافاصله آن را برای طبخ آماده نمود.
هم وزن بهار شکر در نظر میگریم و برای هر یک کیلو شکر دو لیوان آب کافی است بهتر است بهار را دو سه ساعت در آب آهک بخوابانیم دیگ مناسبی را آب میریزیم و جوش میآوریم بهار از آب آهک خارج میکنیم و میشوئیم دوباره در آب میجوشانیم و آب آن را عوض میکنیم، بعد بهار را در آب شیرین به مدت ۲۴ ساعت قرار میدهیم و سه تا چهار بار آب آن را عوض میکنیم، تا تلخی بهار گرفته شود بعد شکر را با آب میجوشانیم و صاف میکنیم و بهار را که تلخی آن گرفته شده است در شربت میریزیم و روی آتش میگذاریم تا شربت بجوشد و قوام بیاید، بعد ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آب لیمو را اضافه میکنیم و بعد از دو سه جوش مربا را از روی آتش بر میداریم.
تهیه آب آهک:
به نسبت هر یک کیلو بهار نارنج یک کیلو آهک را در ۵ تا ۶ لیوان آب سرد حل میکنیم بههم میزنیم و میگذاریم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روی بهار نارنج میریزیم و بعد ۲ تا ۳ ساعت بهار نارنج را مطابق دستور بالا آماده میکنیم.
شکر :  ۲۵۰۰ گرم
آب لیموترش :  ۰.۵ فنجان
هل :  ۱ قاشق سوپخوری
این مربا یکی از لطیفترین و مطبوعترین مرباها است که باید در طبخ آن دقت بیشتری بهکار برود تا نتیجه مطلوب بهدست بیاید و نکته حساس آن است که باید بعد از چیدن بهار (شکوفه نارنج) بلافاصله آن را برای طبخ آماده نمود.
هم وزن بهار شکر در نظر میگریم و برای هر یک کیلو شکر دو لیوان آب کافی است بهتر است بهار را دو سه ساعت در آب آهک بخوابانیم دیگ مناسبی را آب میریزیم و جوش میآوریم بهار از آب آهک خارج میکنیم و میشوئیم دوباره در آب میجوشانیم و آب آن را عوض میکنیم، بعد بهار را در آب شیرین به مدت ۲۴ ساعت قرار میدهیم و سه تا چهار بار آب آن را عوض میکنیم، تا تلخی بهار گرفته شود بعد شکر را با آب میجوشانیم و صاف میکنیم و بهار را که تلخی آن گرفته شده است در شربت میریزیم و روی آتش میگذاریم تا شربت بجوشد و قوام بیاید، بعد ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آب لیمو را اضافه میکنیم و بعد از دو سه جوش مربا را از روی آتش بر میداریم.
تهیه آب آهک:
به نسبت هر یک کیلو بهار نارنج یک کیلو آهک را در ۵ تا ۶ لیوان آب سرد حل میکنیم بههم میزنیم و میگذاریم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روی بهار نارنج میریزیم و بعد ۲ تا ۳ ساعت بهار نارنج را مطابق دستور بالا آماده میکنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد تهران هواشناسی خراسان رضوی پلیس فضای مجازی باران بارش باران شهرداری تهران قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور جام حذفی مس رفسنجان لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل سونی جراحی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست پوکی استخوان دیابت آلزایمر کاهش وزن