یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا


معرفی و بررسی گوشی نوکیا ۶۶۷۰


معرفی و بررسی گوشی نوکیا ۶۶۷۰
بارزترین مشخصه ای که سبب تمایز این مدل از سایر مدلهای گوشی موبایل هم دوره خود می شود، دوربین یک مگاپیکسلی آن است. در اکتبر سال ۲۰۰۴، شرکت فنلاندی نوکیا مدل ۶۶۷۰ را که از مدلهای سری ۶۰ می باشد، به بازار عرضه کرد. بارزترین مشخصه ای که سبب تمایز این مدل از سایر مدلهای تلفن همراه هم دوره خود می شود، دوربین یک مگاپیکسلی آن است. این گوشی با بهره گیری از امکانات ارتباطی و قابلیت های مفید، بیشتر مورد توجه مدیران و کاربران پرمشغله قرار گرفته است.متعلقات استاندارد این گوشی که در داخل جعبه قرار دارند عبارتند از:
• هدست HS-۵
• کارت حافظه‌ی ۶۴ مگابایت RS-MMC
• CD به همراه نمایی از امکانات و قابلیت های گوشی در قالب فلش و وجود نرم افزار
Nokia PC Suite برای انتقال داده ها، ویرایش تصاویر و کلیپ های ویدئویی و نصب نرم افزارهای مختلف.
• کابل اتصال گوشی به پورت USB (DKU-۲)
• باطری BL-۵C، ۹۰۰ mAH Li-Ion
• شارژر مسافرتی ACP-۱۲
• بند گوشی
●طراحی ظاهری و صفحه نمایش
۶۶۷۰ با همان ساختار ذوزنقه ای شکل ۷۶۱۰ طراحی شده است، با این تفاوت که در ۷۶۱۰ چیدمان کلیدها متفاوت است و خطوط رنگی روی کلیدها وجود دارد. همچنین ۶۶۷۰ به مانند ۷۶۱۰ دارای آنتن داخلی است اما بدنه‌ی ۶۶۷۰ نسبت به ۷۶۱۰ حدود ۲ میلیمتر ضخیمتر می باشد. مواردی چون فشردگی صفحه کلید، کوچکی و فرورفتگی کلید ها در بدنه از اشکالات وارد به طراحی این گوشی می باشد؛ که البته با استفاده از کی بورد بی سیم نوکیا (که خارج از محتویات استاندارد جعبه می باشد) سرعت تایپ و پاسخگویی به ایمیل ها افزایش می یابد. این گوشی دارای صفحه نمایشی شفاف و از نوع TFT، کیفیت تصویر ۲۰۸*۱۷۶ پیکسل و تعداد رنگ ۶۵K می باشد. همچنین اگر خواستار تغییر طرح منوها و ظاهر صفحه نمایش هستید، امکان دریافت تم ها (Themes) از اینترنت وجود دارد.
●دوربین دیجیتال
۶۶۷۰ دارای دوربین ۱ مگاپیکسلی و زوم دیجیتال ۴ برابر برای عکسبرداری و فیلمبرداری است.
لنز ۳.۷ میلیمتری این گوشی به مانند سایر مدلهای سری ۶۰ در پشت و بخش فوقانی آن قرار گرفته است.
●عکسبرداری
حداکثر کیفیت تصاویر ۸۶۴*۱۱۵۲ پیکسل است و این دوربین دارای امکاناتی چون:
• عکسبرداری در دو حالت روز و شب
• عکسبرداری پس از زمانی معین (Self-Timer)
می باشد و از فرمتهای JPEG، GIF۸۷a/۸۹a، DCF، WBMP، BMP، MBM، PNG پشتیبانی می کند.
●فیلمبرداری
کیفیت ضبط فیلم ۱۴۴*۱۷۴ پیکسل (QCIF) و ۹۶*۱۲۸ (Sub QCIF) است (۱۵ فریم در ثانیه) که مدت آن تنها محدود به ۱۰ دقیقه می باشد. این دوربین از فرمتهای ۳GPP، H.۲۶۳ ویدئویی و AMR رادیو پشتیبانی می کند.در این گوشی ابزار مختلفی برای چاپ تصاویر با کیفیت بالا، به اشتراک گذاشتن و ذخیره‌ی تصاویر، ویرایش تصاویر و فایلهای ویدئویی وجود دارد.
●ارتباط و انتقال اطلاعات
۶۶۷۰ با بهره گیری از تکنولوژی بیسیم Bluetooth و قابلیت اتصال به کامپیوتر از طریقUSB،
قدرت ارتباط (Connectivity) بالایی را برای شما به ارمغان می آورد، به گونه ای که فقدان اینفرارد (IrDa) نامحسوس است. همچنین این گوشی دارای فناوری GPRS کلاس ۶ می باشد.با توجه به مشخصات ذکر شده شما قادر به دریافت صدا، تصویر، کلیپ های ویدئویی، تم، بازی، ملودی و ابزار های جاوا از طریق اینترنت، چاپ مستقیم تصاویر و همچنین ارتباط با سایر گوشیها و دستگاههای مجهز به Bluetooth از جمله صفحه کلید بیسیم SU-۸W، قلم دیجیتال SU-۱B و هدست بیسیم HS-۱۱W هستید.
●حافظه
با حافظه‌ی داخلی ۸ مگابایت این گوشی، شما می توانید اطلاعات تماس ها، پیامهای متنی، پیامهای
چند رسانه ای، زنگ ها، تصاویر، کلیپ های ویدئویی، یادداشت های تقویم و برنامه های کاربردی را ذخیره کنید. همچنین با وجود حافظه‌ی جانبی ۶۴ مگابایتی و قابل ارتقا‌ی، نگرانی از نظر کمبود حافظه وجود نخواهد داشت. محل قرارگیری این کارت، در زیر باطری می باشد و شما برای خارج کردن آن مجبور به خاموش کردن گوشی می شوید؛ که این مشکل در نوکیا ۶۶۳۰ با قرار دادن درگاه حافظه در کنار و سمت راست بدنه حل شده است.
●نرم افزار
بدلیل کارکرد ۶۶۷۰ بر پایه‌ی سیستم عامل Symbian ورژن ۷.۰s ، می توان برنامه های کاربردی مختلفی را بر روی آن نصب کرد. مشهورترین برنامه ای که به طور استاندارد بر روی گوشی نصب است، پخش کننده‌ی صدا و تصویر Real Player است. این برنامه از فرمتهای:.۳gp، .mp۴، MPEG-۴، H.۲۶۳، AMR، RealMedia، MP۳ و AAC پشتیبانی می کند.در مقایسه میان پخش کننده‌ی موسیقی زیمنس SX۱ و نوکیا ۶۶۷۰،گوشی SX۱ برگه برنده را از آن خود می کند. همچنین در مقایسه با پخش کننده‌ی موسیقی ۶۶۳۰، نوکیا ۶۶۷۰ طبیعتا حرفی برای گفتن ندارد!یکی دیگر از نرم افزارهای ارائه شده با خود گوشی Mobile Wallet ۲.۰ می باشد که براحتی شماره ها و پسورد ها را در خود ذخیره می کند و دسترسی دیگران را به این اطلاعات محدود می کند.همچنین نرم افزار F-Secure، آنتی ویروس پیشنهادی نوکیا می باشد که در سایت این کمپانی قرار گرفته است. قابل ذکر است که استفاده از این ضد ویروس تنها محدود به ۳۰ روز می باشد و پس از این مدت مجبور به خریداری این محصول هستید. مشترکان می توانند هر چند وقت یکبار این نرم افزار را به روز کنند.نوکیا ۶۶۷۰ در دو نسخه‌ی سه بانده‌ی GSM ۹۰۰/۱۸۰۰/۱۹۰۰ برای اروپا،آسیا و آفریقا و
۸۵۰/۱۸۰۰/۱۹۰۰ GSM برای آمریکا طراحی شده است.
●سایر مشخصات این گوشی
ابعاد: ۲۰.۹*۵۳*۱۰۸.۶ میلیمتر
وزن: ۱۱۸ گرم
مرورگر اینترنت: WAP ۲.۰ پشتیبانی از HTML, XHTML, WML و NetFront با پشتیبانی از PDF
E-Mail: پشتیبانی از پروتکلهای SMTP، POP۳ و IMAP۴، نمایش پیوست های با فرمت
جاوا: MIDP ۲.۰
دارای SMS، MMS
زنگ:پشتیبانی از رینگ تن های True Tone، SP-MIDI و MIDI پلی فونیک
شماره گیری با صدا، ضبط صدا
مدت زمان مکالمه: ۲ تا ۴ ساعت
مدت زمان آماده باش (Standby): ۱۵۰ تا ۲۴۰ ساعت

احسان عباسی
منبع : ماهنامه شبکه