جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا


غذا ـ سال نهم، شماره ۲۲، نوروز ۱۳۸۸


▪ سرمقاله: ص ۱۴
▪ جادوی سبز: ص ۱۵
▪ کوچک اما زیبا: ص ۱۸
▪ بیدمشک، پیام‌آور بهار: ص ۲۱
▪ بدون کیست با غذا: ص ۲۶
▪ انبار ویتامین ث: ص ۲۹
▪ بنزن، سرطان‌زای شیرین: ص ۳۴
▪ مشکلات را نخور: ص ۳۶
▪ عمو نوروز پای سفره هفت سین: ص ۳۹
▪ نتایج مسابقه نظرسنجی: ص ۵۹
▪ حکایت همچنان باقی است: ص ۶۲
▪ آخرین دستاوردهای غذایی: ص ۶۶
▪ رویدادهای غذایی کشور: ص ۶۹
▪ آشپزخانه: ص ۷۱
ماهنامه غذا
تغذیه، صنایع غذایی
صاحب امتیاز: اعظم ساعت
مدیر مسئول: دکتر سید فرزاد طلاکش
سردبیر: دکتر احمد قاسم
تلفن: ۶۶۹۰۴۲۳۲-۶۶۹۱۷۹۴۵ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان اسکندری شمالی، چهارراه شباهنگ، پلاک ۱۲۶، طبقه چهارم.
صندوق پستی: ۳۷۶-۱۴۱۹۵
نشانی الکترونیک: ghazaa@ghazaa.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)