سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
معمای گوشت قرمز
گوشت قرمز بطور متوسط كلسترول بیشتری نسبت به گوشت مرغ یا ماهی ندارد و منبع مهمی نیز برای آهن است، اما در ضمن گوشت قرمز مقادیر بیشتری از چربی های اشباع شده دارد كه تأثیر بیشتری در افزایش كلسترول خون نسبت به مقدار كلسترول خوراكی دارد. البته طبق آخرین مطالعات انجام شده ، مردم عادی می توانند حداكثر ۱۵۰ گرم گوشت قرمز لخم در روز برای ۷-۵ روز در هفته مصرف كنند بدون آنكه نگران عوارض آن باشند. دقت كنید كه باید قبل از طبخ، چربی های اضافی را از گوشت پاك كنید و از مصرف سس های چرب یا سایر روغن های افزودنی به غذا اجتناب كنید. به این ترتیب می توان هم از پروتئین خوب گوشت قرمز و هم از مواد معدنی آن مانند آهن بهترین استفاده را برد. آهن برای پیشگیری از كم خونی لازم است.
منبع : واحد مرکزی خبر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست