چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
بیسکویت نارگیلی
▪ مواد لازم: آرد سفید دویست و پنجاه گرم یا دو پیمانه روغن جامد صد و پنجاه گرم یا یك و یك چهارم پیمانه
پودر نارگیل صد و بیست و پنج گرم یا دو و یك چهارم پیمانه پودرقند صد و هفتاد و پنج یا یك و نیم پیمانه
▪ طرز تهیه: روغن و پودر قند را مخلوط كرده با همزن می زنیم تا كرم رنگ شود. آرد را افزوده، سپس پودر نارگیل را اضافه می كنیم و خمیر را حدود یك ساعت می گذاریم تا ور آید. بعد آن را روی سطح صاف پهن كرده، قالب می زنیم. جهت تزیین سفیده یا زرده تخم مرغ می كشیم.(ترافل یا پودر پسته نیز می شود). در فر با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه سانتی گراد حدود پانزده دقیقه قرار می دهیم.
●نكات مورد توجه:
۱) برای خوشمزه شدن بهتر است میزان آرد و نارگیل برابر باشد .
۲) قطر خمیر برای قالب زدن نیم تا یك سانت باشد.
۳) برای جدا شدن راحت تر قالبها از خمیر، كاردك را از زیر و وسط خمیر بزنید.
۴) می توانید از سفیده تخم مرغ زده شده برای روی بیسكویت استفاده كنید.
منبع : سایت آسمونی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد حسین امیرعبداللهیان
آیت الله رئیسی کنکور هواشناسی شهرداری تهران پیام تسلیت تهران سانحه بالگرد رئیسی امتحانات نهایی هلال احمر سیل قوه قضاییه
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بورس یارانه بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان سایپا
تلویزیون سینمای ایران سینما آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل غزه روسیه رژیم صهیونیستی امیرعبداللهیان فلسطین ترکیه آمریکا سوریه ولادیمیر پوتین چین عربستان
پرسپولیس استقلال مهدی قایدی فوتبال رئال مادرید والیبال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل سامسونگ گوگل ناسا تبلیغات موبایل فناوری
سلامت سرطان کاهش وزن مغز طول عمر آلزایمر خواب افسردگی مغز انسان