چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
حس چشایی و بویایی
ما به کمک حس چشایی و بویایی، می تونیم چیزی رو که می خوریم بشناسیم مثلا تشخیص بدیم که توت فرنگی خوردیم یا انگور! انسان ها از زبان خود برای چشیدن خوراکی ها استفاده می کنن و طعم های شیرین، شوری، تلخی یا ترشی رو تشخیص می دن.سگ ها می تونن بوهایی رو که آدم ها تشخیص نمی دن، احساس بکنن و به همین دلیل، کمک خوبی برای پلیس ها هستن.
بوها از میان بینی ما به سمت مغز یعنی جایی که بو تشخیص داده می شه، می رن و حس بویایی به ما اجازه می ده غذاهای مختلف رو بشناسیم و چیزهایی رو که دوست داریم یا دوست نداریم، از هم دیگه تشخیص بدیم.موقع سرماخوردگی حس بویایی ضعیف می شه و دکترها توصیه می کنن که اصول بهداشتی و مراقبتی رو به هنگام سرما خوردگی رعایت کنیم تا زودتر سلامتی خودمون رو به دست بیاریم و به حس بویایی ما بر اثر بیماری آسیب نرسه.
منبع : روزنامه خراسان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست