شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

نکاتی برای کدبانوی‌ ایرانی‌


نکاتی برای کدبانوی‌ ایرانی‌
● جلوگیری‌ از سوختن‌ كره‌
وقتی‌ غذایی‌ را با كره‌ سرخ‌ می‌كنید، یك‌ قاشق‌مرباخوری‌ روغن‌ به‌ آن‌ بیفزایید. از سوختن‌ آن‌جلوگیری‌ خواهد كرد.
● پختن‌ تخم‌ مرغ‌ بدون‌ ترك‌
وقتی‌ می‌خواهید تخم‌ مرغ‌ها را بپزید تاسفت‌شود، مقداری‌ سركه‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنید.
این‌ كار از شكستن‌ تخم‌ مرغ‌ها در داخل‌ آب‌ وخارج‌ شدن‌ سفیده‌ تخم‌ مرغ‌ جلوگیری‌ خواهدكرد.
● ذوب‌ یخ‌ مرغ‌ با آب‌ نمك‌!
هنگامی‌ كه‌ می‌خواهید مرغ‌ منجمدی‌ را ذوب‌كنید، آن‌ را درون‌ آب‌ سردی‌ كه‌ مقدار زیادی‌نمك‌ در آن‌ حل‌ كرده‌اید، قرار دهید. این‌كارباعث‌ خواهد شد كه‌ خون‌ باقی‌ مانده‌ در آن‌خارج‌ شود و گوشت‌ سینه‌ مرغ‌، سفیدتر و پاكیزه‌ترگردد.
منبع : خانواده سبز