یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
چگونه یکدیگررا بهتر بفهمیم؟
تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چرا بعضی افراد مجذوب شما نمی شوند؟ و گاهی احساس تنهایی می کنید؟
چطور می توان افراد را درک کرد و با جلب اطمینان، آنها را به سوی خود جذب نمود؟ چقدر تا به حال به حرفهای دیگران خوب گوش کرده اید؟ وقتی طرف مقابلتان از احساس و عملش برایتان حرف می زند به او اجازه بازگو کردن تمام حرفش را داده اید؟ چقدر در بین گفته هایش سکوت کرده اید تا ادامه بدهد؟
آیا توجه کرده اید که وقتی شخصی برایتان حرف می زند و شما احساس او را می فهمید و سعی می کنید اجازه دهید که با همان حس، خود را خالی کند، چقدر احساس عزت نفس و دوست داشته شدن و صمیمیت را به او داده اید و چقدر از خشمش کاسته اید؟ یا وقتی خود را جای او می گذارید و به مسئله نگاه می کنید چقدر او را می فهمید و به او هم احساس فهمیده شدن می دهید؟ یا وقتی که از جملاتی را بیان می کنید که خودش فکر می کند و پاسخگو هستید، چقدر به او در حل مشکلاتش (توسط خودش) و رسیدن به استقلال کمک کرده اید و یا با حرکات غیرکلامی و بیان جملات کوتاه تأییدی در بین بیان حرف ها و احساسش چقدر به او احساس با ارزش بودن و مهم بودن می دهید؟ و یا وقتی که گاهی در جملات خود از ضمیر «من» استفاده می کنید و حس خود را بیان می کنید، می بینید که چطور اعتماد آنها را به خود جلب کرده اید و آنها را حتی آماده کرده اید که احساسات و گفته های شما را بشنوند و درک کنند... انتظارات شما برایشان قابل احترام خواهند شد، می بینید که چقدر به آنها قدرت مسؤولیت پذیری می دهید.
نکته ای که در بین گفت وگوهایتان با طرف مقابل باید به آن توجه کنید میزان تمایل یا عدم تمایل شخص برای ادامه گفت وگو است.
مثلاً وقتی طرف مقابل از جایش بلند می شود یا به ساعت نگاه می کند و یا بیان سرد و بی احساسی در مقابل سؤال هایتان دارد متوجه می شوید که تمایلی به ادامه گفت وگو ندارد.
آیا توجه کرده اید که چرا در روابط خود با دیگران متوقع می شوید و یا اصلاً منشأ توقع چیست؟
حال چقدر می خواهید بشنوید؟ آیا فکر می کنید که دیگران به سمت شما نمی آیند و یا شما را نمی خواهند یا خود کاری می کنید که آنها را از خود فراری می دهید؟ آیا فکر می کنید که دیگران شما را نمی فهمند و به انتظارات شما احترام نمی گذارند یا خود این فرصت و موقعیت را برای خود نساخته اید؟ آیا باز هم می گویید اعتماد به سختی به دست می آید؟ آیا باز هم نمی توان دیگری را فهمید؟ چقدر تلاش برای درک دیگری کرده اید؟ آیا می دانید توجه شما غیر مادی ترین و ارزشمند ترین چیزی است که می توانید ببخشید؟
منبع : iran۴me
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست