چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
بازارگردانی از تئوری تا عمل
امروزه بازار سرمایه در بسیاری از کشورهای دنیا وسیع و بزرگ شده است، همچنین از پیچیدگیهای خاصی برخوردار شده است و بهتبع بهعلت همین وسعت و پیچیدگی، علم آنالیز و تحلیل بازار سرمایه رشد نموده است. و نیز علم تکنیکال در کنار علم فاندامنتال جزء لاینفک بازار سرمایه شده است. و هر تحلیلگری که در بازار سرمایه مشغول بهکار میباشد باید به یکی از این دو روش علمی مسلط باشد. البته تسلط به هر دو روش علمی کارائی تحلیلگر را بسیار بالا میبرد.
بازار گردانی این نیست که فقط یک مقدار پول در بازار خرج کنیم، و بازارگردان این تفکر غلط را نباید داشته باشد که همواره در بازار حضور داشته و به داد و ستد بپردازد.
بازارگردانی، نباید این تفکر انگاشته شود که همواره خریدار سهام باشد، بلکه یک بازارگردان باید در یک بازار مثبت زمانیکه قیمت سهام با رشد غیر طبیعی و شتابدار مواجه شده وارد میدان شود و روند موجود را با فروش سهام و کنترل عرضه و تقاضا به حالت طبیعی تبدیل کند (یعنی از مقدار شتاب رشد قیمت سهام کم کند) و از رشد حبابی سهام مورد نظر جلوگیری نماید.
باقر قربانی
منبع : مديريت پژوهش،توسعه و مطالعات اسلامي
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست