یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
تخم مرغ و سالاد کالباس
● مواد لازم
▪ یک مشت پر کاهوی خرد شده
▪ دو برش کالباس
▪ یک قاشق مرباخوری موسیر خرد شده
▪ یک برش نان ایتالیایی یا فرانسوی
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق مرباخوری سرکه
▪ کمی سس خردل و نمک و فلفل
● طرز تهیه
کالباس را در تابه ای قرار داده و به آرامی آن را تا جایی حرارت دهید که طلایی رنگ شود. سپس نان ها را به مکعب های کوچک تقسیم کرده و کره را به تابه اضافه کرده و صبر کنید تا نان ها طلایی رنگ شود. کاهوی خرد شده را با کالباس، موسیر خرد شده، نمک، فلفل، سرکه و روغن زیتون در ظرف مناسبی بریزید. قابلمه کوچکی را از آب پر کرده و روی گاز قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید سپس تخم مرغ را در آن بشکنید. چند دقیقه بعد تخم مرغ را با کفگیر از درون آب خارج کرده و روی سالاد قرار دهید.
[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس دولت جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی
تهران پلیس وزارت بهداشت قتل شهرداری تهران سیل کنکور پایتخت بیمارستان زنان آتش سوزی سازمان سنجش
خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت دلار بازار خودرو دلار قیمت طلا سایپا تورم ارز مسکن ایران خودرو
سریال سینمای ایران یمن تلویزیون سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول سپاهان
تبلیغات هوش مصنوعی ناسا اپل سامسونگ فناوری بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات روزنامه
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل