یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

تخم مرغ و سالاد کالباس


تخم مرغ و سالاد کالباس
● مواد لازم
▪ یک مشت پر کاهوی خرد شده
▪ دو برش کالباس
▪ یک قاشق مرباخوری موسیر خرد شده
▪ یک برش نان ایتالیایی یا فرانسوی
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق مرباخوری سرکه
▪ کمی سس خردل و نمک و فلفل
● طرز تهیه
کالباس را در تابه ای قرار داده و به آرامی آن را تا جایی حرارت دهید که طلایی رنگ شود. سپس نان ها را به مکعب های کوچک تقسیم کرده و کره را به تابه اضافه کرده و صبر کنید تا نان ها طلایی رنگ شود. کاهوی خرد شده را با کالباس، موسیر خرد شده، نمک، فلفل، سرکه و روغن زیتون در ظرف مناسبی بریزید. قابلمه کوچکی را از آب پر کرده و روی گاز قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید سپس تخم مرغ را در آن بشکنید. چند دقیقه بعد تخم مرغ را با کفگیر از درون آب خارج کرده و روی سالاد قرار دهید.

[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید