دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
آش تویگا
● مـواد لازم :
▪ پیازمتوسط ساطوری شده :: ۲ عدد
▪ نخود :: ۵۰ گرم
▪ گندم پوست کنده :: ۸۰ گرم
▪ آرد گندم :: ۲ قاشق غذاخوری سر پر
▪ ماست :: ۲ لیوان سر خالی
▪ روغن مایع :: ۲ قاشق
▪ نعناع خشک :: ۱ قاشق سوپخوری
▪ فلفل قرمز :: ۱ قاشق مرباخوری سرخالی
▪ آب گوشت :: ۴ لیوان
▪ نمک :: به میزان لازم
● طـرز تهیه :
روغن را در تابه ای می ریزیم و پیاز را در آن تفت می دهیم. نخود و گندم را که از شب قبل خیس کرده ایم، همراه با آب گوشت به پیاز تفت داده اضافه می کنیم و روی حرارت میگذاریم تا بپزد و کاملا جا بیفتد (حدود ۵۰ دقیقه). آرد و ماست را با هم مخلوط می کنیم، با مقداری نمک در آش می ریزیم و می گذاریم ده دقیقه دیگر بپزید .
نعنا خشک و فلفل قرمز را به مدت یک دقیقه در روغن داغ تفت می دهیم و روی آش را با آن تزیین می کنیم. در صورتی که اضافه وزن دارید می توانید به جای نعنا داغ از کمی نعنا خشک استفاده کنید، به جای روغن مایع از روغن زیتون استفاده کرده و چربی آب گوشت را هم بگیرید. این آش را با کشک، ماست، آبغوره و یا سرکه بنا به سلیقه و ذائقه خود میتوانید میل کنید .
منبع : iran۴me
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست