سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
برای استفاده از مایکرو ویو، پوست مواد را سوراخ کنید
طبخ غذا در مایکرو ویو، در مدت زمان بسیار کوتاه و بدون استفاده از مایعات صورت می گیرد.
در نتیجه مواد غذایی مفید و ویتامین ها بیش از سایر روش های طبخ، حفظ و از طریق دستگاه گوارش جذب می شود.
برای طولانی تر کردن عمر دستگاه و سلامت غذای مصرفی، هرگز از ظرف فلزی در طبخ استفاده نکنید زیرا فلزات امواج مایکروویو را برمی گردانند و آن ها را باشدت زیادی به دیواره فر می زنند.
ظروف مصرفی بهتر است از جنس شیشه، سرامیک، کارتن و غیرفلزی باشند.
برای جلوگیری از ترکیدن گوجه فرنگی، بادمجان، کدو و یا میوه هایی که درون مایکرو ویو طبخ می کنید پوست آن ها را با چنگال سوراخ کنید در غیر این صورت، آب موجود در این گونه موادغذایی از داخل به جوش می آید و سبب ترکیدن پوست آن ها می شود.
منبع : روزنامه خراسان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست