جمعه, ۲۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 14 March, 2025
مجله ویستا
غذاهای محلی و سنتی استان مرکزی, تغییرات و پیامدهای فرهنگی آن

محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۶/۰۳
رده دیویی : ۶۴۱.۱۰۹۵۵۱۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۹۶
نوع اثر : غیره
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۳۶۰/فلا۹ح۳
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۴۸۳-۶۶-X
در این پژوهش چگونگی روند تحول الگوهای تغذیه در استان مرکزی و پیرامون آن بررسی و تبیین شده است .برخی عوامل موثر در این روند عبارتاند از : 1ـ گسترش بهداشت عمومی در نتیجه رشد جمعیت2 ;ـ تقسیم اراضی و روگردانی کشاورزان از کار کشاورزی و هجوم مهاجرت روستائیان به شهرها3 ;ـ تلاقی فرهنگهای قومی در شهرهای بزرگ و تاثیرگذاری برهم4 ;ـ گسترش جادهها و سرعت برخورد با دستاوردهای جدید5 ;ـ ارائه امکانات رفاهی از جمله برق به روستاهای دور افتاده6 ;ـ آگاهی مردم نسبت به حقوق خود7 ;ـ گستردگی صنایع تهیه مواد اولیه غذایی و کنسرو و شربت سازیها .

ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست