پنجشنبه, ۱۳ دی, ۱۴۰۳ / 2 January, 2025
مجله ویستا
Lenovo ThinkPad X۶۰s
نوتبوک فوق سبکX۶۰s آخرین مدل در سریهای ThinkPad X است که بسیار سبکتر و باریکتر از مدل قبلی یعنی ThinkPad X۴۱ میباشد. اگرچه X۶۰s با اضافه نمودن تعدادی قابلیتهای جدید مانند اتصال WWAN داخلی و جدیدترین پردازنده Intel Core Duo بهبودیافتهتر از نسل قبلی خود میباشد، اما فاقد درایو نوری داخلی میباشد که در نوتبوکهای سبکتر و کوچکتر Sony VAIO VGN-TX۶۷۰P و Fujitsu LifeBook P۷۱۲۰ یافت میشود. همچنین ThinkPad X۶۰s گرانتر از Sony و Fujitsu میباشد. بعلاوه صفحهکلید ThinkPad بزرگتر از دو نوتبوک ذکر شده میباشد و این خصوصیت این نوتبوک را انتخاب بهتری برای شما خواهد ساخت اگر تایپ راحتتر را به دیدن CD و DVD ترجیح میدهید. در حالت کلی، اگر کار شما بدون درایو نوری راه میافتد، به نظر ما ThinkPad X۶۰s بهترین نوع در کلاس خود از نظر راحتی، کارایی، عمر باتری و راحتی در حملونقل میباشد.
● بررسی محصول
این سیستم دارای ۲۶ سانتیمتر عرض، ۲۱ سانتیمتر طول و ۲ سانتیمتر ضخامت میباشد (ضخامت پشت ۲.۷ سانتیمتر میباشد). ThinkPad X۶۰s تقریبا مانند مدل قبلی خود یعنی ThinkPad X۴۱ میباشد. پیکربندی اصلی X۶۰s دارای ۱.۲ کیلوگرم وزن میباشد، البته دستگاه تست شده توسط ما که دارای باتری ظرفیت بالا بود باعث افزایش مجموع وزن دستگاه به میزان ۱.۵ کیلوگرم شده بود (همچنین باتری ظرفیت بالا باعث افزایش ارتفاع به میزان ۲ سانتیمتر و افزایش ضخامت پشت دستگاه به میزان ۱ سانتیمتر میشود). بعلاوه آداپتور AC این لپتاپ ۳۱۸ گرم به مجموع وزن دستگاه اضافه میکند. لپتاپهای VAIO VGN-TX۶۷۰ و LifeBook P۷۱۲۰ کوچکتر و سبکتر بوده ولی دارای درایو نوری نیز هستند، اگرچه دارای صفحهنمایش کوچکتر نیز میباشند.
صفحهنمایش ThinkPad X۶۰s از نوع ۱۲.۱ اینچ میباشد که دارای رزولوشن ۱,۰۲۴x۷۶۸ است که صفحهای مناسب کار با صفحات وب و انجام وظایف تجاری شما را فراهم میسازد؛ لپتاپهای Fujitsu و Sony که در بالا ذکر شدند دارای صفحهنمایش کوچکتر با رزولوشن نسبتا بهتر میباشند. اکثر کلیدهای نوتبوکهای Ultraportable به دلیل کمبود فضا بسیار کوچک طراحی میشوند، اما X۶۰s دارای کلیدهای بزرگ و راحت میباشد که کار تایپ را آسان میکند. تنها شکایتی که به صفحهکلید این نوتبوک وجود دارد، باریک بودن کلیدهای Alt و Ctrl سمت راست است، و این امر برای افرادی که عادت به استفاده از میانبرها را دارند کمی رنجشآور است. همانند همه ThinkPadها مدل X۶۰s نیز دارای TrackPoint قرمز رنگ میباشد؛ در زیر صفحهکلید سه دکمه ماوس (وسطی به عنوان اسکرول عمل میکند) و یک اسکنر اثر انگشت برای مسائل امنیتی قرار گرفته است.
کاربرانی که همیشه در حال سفر هستند همه پورتهای مورد نیاز خود را در این سیستم خواهند یافت: VGA، پورت FireWire چهار پین، سه پورت USB ۲.۰، همچنین ورودی هدفون و میکروفون. همچنین این لپتاپ دارای شکافهای Type II PC Cards و Secure Digital Cards میباشد، اگرچه ExpressCards این دستگاه احتیاج به مبدل دارد (همراه دستگاه نمیباشد). گذشته از فقدان درایو نوری، بقیه خصوصیات ارتباطی X۶۰s همانند VAIO VGN-TX۶۷۰P و LifeBook P۷۱۲۰ میباشد. مدل مورد بررسی ما دارای امکانی به نام Ultrabase بود (برای اضافه شدن این قابلیت باید ۱۹۰,۰۰۰ تومان بیشتر بپردازید)، این قابلیت امکاناتی چون DVD/CD-RW درایو بعلاوه دیگر پورتهای اضافی و امکانات ارتباطی را به این نوتبوک اضافه میکند. همانند Sony VAIO VGN-TX۶۷۰P، مدل ThinkPad X۶۰s نیز حداکثر امکانات ارتباطی مانند مودم، Gigabit Ethernet و شبکه ۸۰۲.۱۱a/b/g Wi-Fi را ارائه میدهد.
با قیمت تقریبی ۲,۳۰۰,۰۰۰ تومان، نوتبوک مورد بررسی ما دارای جدیدترین امکانات سختافزاری شامل پردازنده Intel Core Duo ۱.۶۶GHz، حافظه ۵۱۲MB، هارد دیسک ۸۰GB ۵,۴۰۰rpm و کارت گرافیک سرخود اینتل میباشد. بر اساس تستهای ما، سریهای ThinkPad X با پردازنده Intel Core Duo دارای کارایی رضایتبخشی هستند. بر اساس امتیازبندی نرمافزار MobileMark، امتیاز X۶۰s حدود ۲۸ درصد بیشتر از Fujitsu LifeBook P۷۱۲۰ با پردازنده Pentium M و ۳۲ درصد بیشتر از Sony VAIO VGN-TX۶۷۰P بود؛ همچنین X۶۰s با ۲۸ درصد امتیاز بیشتر دارای کارایی بیشتری نسبت به مدل پیشین خود یعنی ThinkPad X۴۱ با پردازنده ۱.۵GHz Pentium بود. سرعت پردازش این نوتبوک برای استفاده متوسط و به ویژه برای انجام چند کار بطور پیوسته کافی و مناسب میباشد. باتری این نوتبوک امکان استفاده از این سیستم را برای مدت ۸ ساعت و ۱۶ دقیقه مهیا میسازد که زمان بسیار بالا و عالی میباشد، البته این زمان جای تعجب ندارد زیرا دستگاه مورد بررسی ما دارای باتری ۸ سلولی میباشد. این باتری به صورت اختیاری بوده و هزینه آن تقریبا ۱۵۰,۰۰۰ تومان میباشد که به نظر ما ارزشش را دارد.
منبع : تراشه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست