جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
کدو با پوره سیب زمینی
● مواد لازم:
▪ کدوی سبز کوچک یک اندازه: ۵ عدد
▪ پوره سیبزمینی: نیم کیلو
▪ روغن: ۱۰۰ گرم
▪ پنیر گرویر یا گودا: ۱۰۰ گرم
● طرزتهیه:
کدوها را پوست میکنیم و از قطر نصف میکنیم و کمی نمک به آن میزنیم، بعد روغن را در ظرفی ریخته داغ میکنیم و دو طرف کدوها را در روغن کمی سرخ میکنیم. آنگاه پوره سیبزمینی را در قیف میریزیم و روی کدوها را با پوره میپوشانیم و روی هر قطعه کدو کمی پنیر میپاشیم.
کدوها را در ظرفی میچینیم و روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه برای مدت نیم ساعت تا ۳ ربع ساعت میگذاریم بماند تا روی آنها کاملا طلایی شود. کدوها را به شکل شعاع در ظرف گردی میچینیم.
منبع : روزنامه تهران امروز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست