یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
سوهان عسلی
▪ مواد لازم: شكر دویست گرم یا یك لیوان عسل صد گرم یا یك استكان روغن مایع یك استكان سر خالی خلال بادام دویست گرم آب صد گرم یا یك استكان زعفران آب شده یك قاشق چایخوری هل كوبیده شده یك قاشق چایخوری خلال یا پودر پسته جهت تزیین
▪ طرز تهیه:شكر و آب را مخلوط كرده، روی حرارت می گذاریم تا شكر حل شده و كف آن برطرف شود.بعد عسل و روغن را اضافه می كنیم بعد از پانزده دقیقه جوشیدن، چكه ای از آن را درون سینی ریخته، وقتی زیر دندان شكننده شد خلال بادام میریزیم.بعد از تغییر رنگ بادام، شعله را كم كرده و زعفران آب شده و هل را میریزیم. شعله را خاموش كرده،بلافاصله با قاشق چایخوری روی سینی چكانده و خلال بادام و پسته میریزیم.
●سوهان كنجدی
طرز تهیه آن دقیقا” مانند سوهان كنجدی است، با این تفاوت كه به جای خلال بادام، كنجد می ریزیم.
منبع : سایت آسمونی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست