سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

نقش رژیم‌های غذائی در بیماری‌های قلبی


نقش رژیم‌های غذائی در بیماری‌های قلبی
افزایش کلسترول به خصوص کلسترول "LDL" رابطه مستقیم با ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی دارد. رژیم غنی در چربی‌های اشباع شده و کلسترول باعث افزایش "کلسترول LDL" خون می‌شود. اکسیده شدن کلسترول که به خاطر تغییر در موارد غذائی در کارخانه‌ها صورت می‌گیرد، مصرف اسیدهای چرب ترانس که به علت اشباع کردن روغن‌های گیاهی تولید می‌شوند و یا وجود مونوکسیدکربن در اتمسفر که می‌تواند باعث بهم خوردگی کارکرد آنزیم‌هائی که در اداره کلسترول نقش دارد بشود، همگی در اینجا بیماری قلبی نقش دارند.
هرچند هنوز تئوری‌های مختلفی دربارهٔ علل بیماری‌های قلبی وجود دارد، اکثر متخصصین بر این باورند که بزرگترین عامل در کنترل بیماری‌های قلبی ـ عروقی عامل محیط که در رأس آن نقش رژیم غذائی در ایجاد یا پیشگیری امراض قلبی ـ عروقی است می‌باشد.
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید