سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
زولبیا و بامیه
● زولبیا
● مواد لازم برای شش نفر:
▪ نشاسته ۲۰۰ گرم
▪ ماست ۲۰۰ گرم
▪ آرد ۲۰ گرم
▪ روغن جامد یک قاشق چایخوری
▪ جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
▪ آب یا در صورت تمایل گلاب یک قاشق سوپخوری
▪ زعفران به اندازه ی دلخواهی که دوست دارید زولبیا ها آن رنگی باشد
● طرز تهیه :
ابتدا باید نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط کنیم ، پس از چند دقیقه که نشاسته در ماست حل شد ، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم می زنیم تا مایع مورد نظر صاف شود. آن گاه روغن جامد را به آن اضافه می کنیم و دوباره شروع به همزدن می کنیم ، سپس به مایع درست شده ، آب و یا گلاب را به همراه زعفران و جوش شیرین اضافه کرده و هم می زنیم . سپس مایع را در قیف مخصوص می ریزیم و روی روغن داغ ، فرم می دهیم . پس از این که کمی سرخ شد، آنها را پشت و رو می کنیم و داخل شربت قرار می دهیم و پس از یک ربع از شربت خارج می کنیم .
● تهیه شربت :
یک کیلو شکر را در ۳۰۰ گرم آب می جوشانیم و به آن مقدار کمی جوهر لیمو ، هل ، و ۱۰ گرم باتقا ( مایه ای که قناد ها از آن استفاده می کنند .) اضافه می کنیم.
● بامیه :
● مواد لازم برای شش نفر :
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ روغن جامد یک قاشق مربا خوری
▪ شکر نیم کیلو
▪ آرد ۲۰۰ گرم
▪ آب به مقدار لازم
▪ نمک یک سوم قاشق چایخوری
▪ آبلیمو دو قاشق سوپخوری
▪ گلاب به مقدار لازم
● طرز تهیه :
ابتدا آب را جوش می آوریم ، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید . سپس روغن را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم (حدود دو الی سه دقیقه ) به طوری که خمیر به صورت سفت در بیاید . پس از این که خمیر کمی سرد شد ، تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه می کنیم تا خمیر خوب ورز بخورد و نرم شود. برای این که بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد ، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط می کنیم.
سپس خمیر را در قیف می ریزیم و به صورت دایره دایره در ظرف روغن داغ می ریزیم . به یاد داشته باشید که بامیه ها را هنگام سرخ شدن باید مرتب هم بزنید تا به هم نچسبد و یک دست سرخ شوند . بامیه ها را در همان حال که داغ هستند ، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند.
در غیر این صورت بامیه ها، شربت را جذب نخواهند کرد. به یاد داشته باشید اگر بامیه ها پس از چند ساعت شربت خورد را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت است، نه چیز دیگری.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
تهران هواشناسی شهرداری تهران هلال احمر پلیس سردار رادان سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش مشهد سیل مشهد بارش باران
پیام تسلیت یارانه یارانه نقدی بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازنشستگان
شهید رئیسی تلویزیون لیلا حاتمی سینما هنرمندان شعر سینمای ایران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سریال زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی امیرعبداللهیان ترکیه روسیه چین ولادیمیر پوتین غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی بارسلونا
تبلیغات سامسونگ هوش مصنوعی اپل موبایل ناسا اینترنت نمایشگاه ایران هلث هواپیما
سرطان رژیم غذایی خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن طبیعت