شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

توصیه های مهم در مورد مصرف گوشت برای ورزشکاران


توصیه های مهم در مورد مصرف گوشت برای ورزشکاران
گوشت گوسفند اغلب چربی زیادی دارد و برای ورزشکاران مفید نیست .گوشت های جوان مانند گوشت گوساله موجب اختلال در فعالیت های عضلانی می شود و به همین علت ورزشکاران نباید مصرف کنند . گوشت ها بهتر است کباب یا آب پز یا فرپخت یا بخار پز باشد . گوشت های سرخ شده ، پرچرب ، آبگوشت و سس های چرب هضم را مشکل می کند و به همین علت ورزشکاران نباید مصرف کنند .
کنسرو گوشت ها ( بجز کنسرو گوشت گاو ) برای ورزشکاران توصیه نمی شود . ارزش غذایی زبان و دل شبیه گوشت است و ورزشکاران می توانند از آن استفاده کنند .
جگر بهترین ماده غذایی بین احشاست . به همین دلیل مصرف یک بار در هفته برای ورزشکاران مرد و دو بار در هفته برای ورزشکاران زن توصیه می شود .
کله ، پاچه و مغز مختل کننده فعالیت عضلانی می باشد و بهتر است ورزشکاران از آن استفاده نکنند.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید