شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا
قارچ خوراکی (تکمهای): تکنولوژی پرورش و تولید و شناسائی و کنترل آفات و بیماریها

محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۰/۱۲
رده دیویی : ۶۳۵.۸
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۵۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SB۳۵۳/م۲ق۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۱۲۳-۴۴-۹
این کتاب با تصویری چند شامل مباحث تئوری و عملی پرورش و تولید قارچ خوراکی 'تکمهای' یا آگاریکوس است که با مباحثی از این قبیل فراهم آمده است: تاریخچه کشت و پرورش قارچ تکمهای, مواد غذایی مورد نیاز قارچ تکمهای, اهداف کمپوست سازی, اسپانینگ یا بذرپاشی, آماده سازی خاک پوششی, روند خاک دهی تا حصول محصول, ساز و کارهای کنترل وضعیت آب و هوایی سالنهای کشت, و آفات و بیماریهای قارچ و نحوه کنترل آنها.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست