پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
خوراک لپه و به تند
● مواد لازم:
▪ لپه: ۲۰۰ گرم
▪ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیاز ساطوری شده: یك عدد
▪ سیر ساطوری شده: ۲ حبه
▪ زنجفیل رنده شده: یك قاشق چایخوری
▪ پودر فلفل قرمز: یك قاشق چایخوری
▪ زیره سبز: یك قاشق چایخوری
▪ زردچوبه: نصفقاشق چایخوری
▪ سیب زمینی: یك عدد
▪ به: یك عدد
▪ برنج پخته شده: یك پیمانه
▪ آب: ۶۰۰ سیسی
▪ عصاره سبزی گالینابلانكا: ۲ عدد
▪ آبلیمو ترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
▪ تخمگشنیز خرد شده: ۱ قاشق چایخوری
▪ گوجه فرنگی ریز: ۴۰۰ گرم
● طرز تهیه:
لپهها را، كه از شب قبل خیس كردهایم، باروغن زیتون، پیاز و سیر تفت میدهیم تا پیازهانرم شود، سپس سیبزمینی را به قطعات درشتخرد كرده و به همراه گوجه فرنگی و <<به<حبهقندی شده به ظرف اضافه میكنیم و ۱۰ دقیقهتفت میدهیم، آنگاه برنج، عصاره سبزی و آب راافزوده و به مدت ۲۵ دقیقه روی حرارت ملایمهم میزنیم، سپس زیره، زردچوبه و فلفل قرمز راافزوده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود، آنگاهآن را از روی حرارت برداشته و زنجفیل، آبلیموترش و تخم گشنیز را به آن افزوده و مخلوطمیكنیم. در آخر آن را در ظرف كشیده و بههمراه برگ گشنیز تازه تزیین و میل میكنیم.
منبع : خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست