جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
سالاد هندوانه
در روزهای گرم تابستان عصرانه نان و پنیر و هندوانه بسیار دلچسب است. این سالاد ترکیب هندوانه و پنیر قدیمی خودمان است که شام رژیمی خوبی برای شبهای گرم تابستان است.
● مواد لازم:
▪ یک عدد هندوانه کوچک
▪ پنیر سفید خرد شده سه قاشق غذاخوری
▪ مغز گردو خرد شد یک قاشق غذاخوری
▪ مغز بادامزمینی یک قاشق غذاخوری
▪ مغز پسته یا خلال پسته یک قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
هندوانه را بصورت مکعبهای کوچک میبریم و تخمههای آنرا خارج کرده در ظرف میریزیم . روی آنرا کمی از پنیر خرد شده و مغزها میریزیم به همین ترتیب ظرف سالاد را با هندوانه و پنیر و مغز پر میکنیم.
مواد بکار رفته در این سالاد تقریبی است و شما میتوانید به دلخواه مقدار آنرا کم و زیاد کنید و از مغزهای مختلف استفاده کنید حتا مغز تخمه.
من در اینجا هم از خلال پسته استفاده کردم و هم پسته کامل.
منبع : شیندخت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست