شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سالاد هندوانه


سالاد هندوانه
در روزهای گرم تابستان عصرانه نان و پنیر و هندوانه بسیار دل‌چسب است. این سالاد ترکیب هندوانه و پنیر قدیمی خودمان است که شام رژیمی خوبی برای شب‌های گرم تابستان است.
● مواد لازم:
▪ یک عدد هندوانه کوچک
▪ پنیر سفید خرد شده سه قاشق غذاخوری
▪ مغز گردو خرد شد یک قاشق غذاخوری
▪ مغز بادام‌زمینی یک قاشق غذاخوری
▪ مغز پسته یا خلال پسته یک قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
هندوانه را بصورت مکعب‌های کوچک می‌بریم و تخمه‌های آن‌را خارج کرده در ظرف می‌ریزیم . روی آن‌را کمی از پنیر خرد شده و مغزها می‌ریزیم به همین ترتیب ظرف سالاد را با هندوانه و پنیر و مغز پر می‌کنیم.
مواد بکار رفته در این سالاد تقریبی است و شما می‌توانید به دل‌خواه مقدار آن‌را کم و زیاد کنید و از مغزهای مختلف استفاده کنید حتا مغز تخمه.
من در این‌جا هم از خلال پسته استفاده کردم و هم پسته کامل.
منبع : شیندخت


همچنین مشاهده کنید