دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

از بین بردن بوی کلم


از بین بردن بوی کلم
_ وقتی هر نوع كلم را درون ظرفی گذاشته و خیال دارید آن را بپزید، قبل از آنكه در ظرف را بگذارید، یك ورقه نان خشك روی كلم قرار دهید. بوی كلم را خواهد گرفت. البته پس از پخته شدن باید تكه‌های نان را برداشت.
_ برای كاهش بوی نامطبوع كلم به هنگام طبخ، یك فنجان كوچك سركه را روی چراغ خوراك‌پزی بگذارید.
_ روش دیگر برای از بین بردن بوی كلم یا گل‌كلم آن است كه هنگام پختن، اندكی آبلیمو به آن بیفزایید.
_ یكی دو تكه نان بیات داخل آبی كه كلم در آن می‌‌پزد، بیندازید و پس از طبخ، نان را از سطح آب و از داخل كف خارج سازید.
منبع : خانواده سبز