یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

فوندو ترشک


ترشک  :  ۵۰۰ گرم
کره  :  ۱۰۰ فنجان
خامه  :  ۱۰۰ فنجان
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
ساقه‌های ترشک را جدا می‌کنیم و برگ‌های آن را به‌دقت می‌شوییم و در ظرف متناسبی می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل و کره با آن مخلوط می‌کنیم و ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی به‌هم می‌زنیم تا آب ترشک کاملاً کشیده و ترشک پخته شود، بعد آن را از روی آتش بر می‌داریم و با خامه مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم ( ترشک نوعی سبزی شبیه به اسفناج است با برگ و ساقه ظریف‌تر و کمی ترش مزه ) این فوندو را با نان‌های چهارگوش سرخ کرده و سرو می‌کنیم.


همچنین مشاهده کنید