چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
فوندو ترشک
ترشک : ۵۰۰ گرم
کره : ۱۰۰ فنجان
خامه : ۱۰۰ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
ساقههای ترشک را جدا میکنیم و برگهای آن را بهدقت میشوییم و در ظرف متناسبی میریزیم و کمی نمک و فلفل و کره با آن مخلوط میکنیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی بههم میزنیم تا آب ترشک کاملاً کشیده و ترشک پخته شود، بعد آن را از روی آتش بر میداریم و با خامه مخلوط میکنیم و در ظرف میکشیم ( ترشک نوعی سبزی شبیه به اسفناج است با برگ و ساقه ظریفتر و کمی ترش مزه ) این فوندو را با نانهای چهارگوش سرخ کرده و سرو میکنیم.
کره : ۱۰۰ فنجان
خامه : ۱۰۰ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
ساقههای ترشک را جدا میکنیم و برگهای آن را بهدقت میشوییم و در ظرف متناسبی میریزیم و کمی نمک و فلفل و کره با آن مخلوط میکنیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی بههم میزنیم تا آب ترشک کاملاً کشیده و ترشک پخته شود، بعد آن را از روی آتش بر میداریم و با خامه مخلوط میکنیم و در ظرف میکشیم ( ترشک نوعی سبزی شبیه به اسفناج است با برگ و ساقه ظریفتر و کمی ترش مزه ) این فوندو را با نانهای چهارگوش سرخ کرده و سرو میکنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست