جمعه, ۲۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 14 June, 2024
مجله ویستا

مرجو خورش(خورش عدس)


مرجو خورش(خورش عدس)
● مواد لازم:
▪ عدس: ۲ لیوان
▪ سیب‌زمینی: ۲ عدد
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آلوچه خشک ترش: یک لیوان
▪ ادویه تند (کاری): یک قاشق مرباخوری
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ روغن: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
عدس را همراه با پیاز خرد شده خام می‌پزیم. رب گوجه فرنگی، سیب زمینی خلال شده، ادویه، نمک، فلفل و آلوچه ترش را اضافه می‌کنیم و همراه با روغن می‌پزیم تا خورش جا بیفتد. سپس آن را در ظرف می‌کشیم و با پلو یا نان سرو می‌کنیم.
منبع : روزنامه تهران امروز