شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا


میکروبیولوژی مواد غذایی


میکروبیولوژی مواد غذایی
نویسنده : فریزیر - ویلیام‌کارولوستهاف - دنیس
مترجم : مرتضوی - سیدعلیکاشانی‌نژاد - مهدیضیائ‌الحق - سیدحمید
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۵/۳۰
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۸۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QR۱۱۵/ف۴م۹
نوبت چاپ : ۳
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۳۳۵-۸۸-۸