سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
مجله ویستا
مبانی تغذیه و تغذیهدرمانی
نویسنده : رابینسون - جون
مترجم : قربانی - اعظم
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۸/۱۸
رده دیویی : ۶۱۲.۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۸۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RA۷۸۴/ر۲م۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۱۴-۲۱۰-۸
در بخش اول کتاب, علم تغذیه با اشاره به اصول و مبانی آن معرفی میشود؛ همچنین اطلاعاتی در باب هضم و جذب مواد غذایی اصلی درج میگردد. بخش دوم موضوعات مربوط به اصول ارزیابی تغذیه, شامل تشخیص بیماران در معرض خطر, تاریخچه رژیم غذایی, ارزیابی وزن و اندازه بدن و مستندات مربوط به بررسی تغذیهای را در برمیگیرد. در بخش سوم ضمن بیان مشکلات شایع تغذیهای واختلالات گوارشی مثل چاقی, بیاشتهایی روانی, دیسفاژی, برای بیماران با اختلالات قلبی ـ عروقی, کلیوی و عصبی, دیابت, بیماری ایدز و وضعیتهای خاص مثل سوختگی و تروما بازگو شده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست