چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا


هنر آشپزی: غذاهای ایرانی, خارجی, دسر, شیرینی


هنر آشپزی: غذاهای ایرانی, خارجی, دسر, شیرینی
نویسنده : فرمند - رضوان
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۳/۰۲
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : وزیری
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۷۴۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۶۶-۳۶-۶