جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا

پوست های پر فایده


پوست های پر فایده
میوه ها سرشار از ویتامین هستند و خوردنشان فایده های زیادی دارد، اما پوستشان چه طور؟ شما با پوست میوه ها چه می کنید؟ بسیاری از ما عادت داریم پوست میوه ها را دور بریزیم.شاید با خواندن این مطلب، شما هم جزو کسانی شوید که دیگر پوست میوه ها را دور نریزید.
● پرتقال
پوست پرتقال سرشار از »ویتامین ث« و داروی سرماخوردگی است.اگر سرما خوردید، با کمک بزرگ ترها، پوست یک پرتقال رسیده را در سه لیوان آب بجوشانید، بعد آن را با عسل شیرین کنید و بنوشید. از پوست پرتقال می توانید برای تمیز کردن کیف و کفش چرمی تان و برق انداختن آن ها نیز استفاده کنید.
● نارنگی
از پوست نارنگی برای تهیه مربا و مزه دادن به انواع غذاها استفاده می کنند.پوست نارنگی شیرین تر از بقیه اعضای خانواده مرکبات است.
● سیب
سیب را همیشه با پوست بخورید، چون ویتامین موجود در پوست آن، از خود سیب بیشتر است.شما می توانید با پوست خشک سیب، یک چای مفید درست کنید و بنوشید. این جوشانده، برای درمان چاقی و تبخال و برخی بیماری های دیگر مفید است.اگر روزانه یک قاشق مرباخوری گرد پوست سیب را در یک لیوان آب حل کنید و بخورید، کلیه هایتان بهتر کار می کنند.
● لیموشیرین
اگر چای را با پوست لیموشیرین یا لیموترش دم کنید، سرفه را آرام می کند.پوست لیمو شیرین، بر عکس پسر عموی ترش خود، برای اعصاب هم هیچ ضرری ندارد.
منبع : روزنامه خراسان