پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

مدیری با اصول خاص!


مدیری با اصول خاص!
هیأت مدیره جدید باشگاه استقلال یک تفاوت نسبت به ترکیب قبلی دارد و آن یکدست بودن است. نمی خواهیم و نمی توان گفت که این یکدست بودن به موفقیت می رسد یا خیر یا اینکه آیا یکدست بودن به چه قیمتی به دست می آید اما بد یا خوب حالا همه اعضا از طرز تفکری نزدیک به هم برخوردار هستند.
خسرو دانشجو که به عنوان رئیس هیأت مدیره از چهره های مورد تأیید دولت فعلی است و نشان داده به آرامش و دوری از جنجال اعتقاد دارد و ترجیح می دهد با کم مصاحبه کردن فاصله خود را با رسانه ها حفظ کند. امیدوار رضایی یکی از باهوش ترین افرادی است که طی سال های اخیر به استقلال آمده زیرا در یک زمان واحد با همه طرفین دعوا روابط خوبی دارد. او رفت و آمد خانوادگی با ناصر حجازی دارد، رفیق نزدیک امیر قلعه نویی به حساب می آید، از نزدیکان محمد علی آبادی محسوب می شود و فیروز کریمی هم خیلی وقت ها برای حل مشکلاتش سراغ او را می گیرد. محمدسعید نفریه هم با وجود جوان بودن هیچ کم و کاستی از سیاسی ها ندارد و همیشه آن حرفی را می زند که به صلاح است و شرایط می طلبد وگرنه هیچ وقت یک روز قبل از برکناری فتح الله زاده نمی گفت مدیری بهتر از او برای مدیریت استقلال وجود ندارد!
این وسط علی انصاری ناشناخته است که او را هم با یک فاکتور می توانیم بشناسیم: ثروت. مردی که قرار است در هیأت مدیره باشگاه استقلال به عنوان دوای دردها فعالیت کند و درد اولیه استقلال یعنی جیب خالی را درمان کند که البته باید دید برای اجرا شدن برنامه های از پیش تعیین شده در استقلال دوام می آورد یا خیر اما می رسیم به رأس این هرم ۵ ضلعی که امیررضا واعظی آشتیانی است. مردی که با شعار نظم گرایی و اجرای برنامه به استقلال آمد زیرا زریبافان نسبت به بی برنامگی و روزمره شدن امورات باشگاه استقلال در دوران مدیریت علی فتح الله زاده بسیار ناراضی است.
رئیس مجمع باشگاه استقلال قصد دارد این باشگاه را به استانداردهایی که در ذهن دارد نزدیک کند و به همین منظور واعظی آشتیانی را آورده است.
مدیرعامل جدید باشگاه استقلال قرار است امروز به تهران بازگردد و فردا هم علاوه بر حضور در تمرین، جلسه هیأت مدیره را تشکیل دهد تا تکلیف اسپانسر معلوم گردد. اینکه واعظی اصول خاصی برای مدیریت خود ترسیم کرده و حداقل در مصاحبه هایش به این اصول خاص اشاره می کند خوب است اما به چشم خودمان رفت و آمد از این مدیران چه در عرصه باشگاهی، فدراسیونی یا حتی سازمان تریبت بدنی بسیار دیده ایم. هنوز عکس گرفتن رئیس سازمان تربیت بدنی مقابل وزیر وقت رفاه را که از واگذاری باشگاه استقلال بسیار خوشحال و خندان بودند را از یاد نبرده ایم. چرا که خیال خوشمان می گفت مشکلات مالی و دردسرهای همیشگی این باشگاه قدیمی و پرافتخار تمام شده اما مدت کمی از این رؤیا گذشت که آرام آرام به کابوس تبدیل شد و در نهایت استقلال به آغوش ولی دائمی خود یعنی سازمان تربیت بدنی بازگشت.
آشتیانی در فدراسیون دوچرخه سواری بد کار نکرده اما اجرایی کردن اصول و اجرای نظم دلخواهش در استقلال با دوچرخه سواری فاصله بسیاری دارد. شنیدیم او قصد دارد هزینه ها را کاهش دهد، افراد اضافی را از اطراف تیم دور کند و شرایطی فراهم سازد که هر کس فقط در حیطه اختیارات خودش رفتار و مصاحبه کند که این یعنی حل یکی از معضلات چندین ساله اخیر استقلال.
در سوی مقابل امیر قلعه نویی و اطرافیانش فعلاً کمترین موضع گیری ممکن را داشته اند و سرپرست تیم نیز که یک کلمه هم مصاحبه نمی کند. در واقع این سکوت و عدم حمایت آنها از فتح الله زاده به دلیل همان موضع قاطع مدیرعامل جدید است. در صورت حل مشکلات مالی و نقد شدن چک های بازیکنان واعظی می تواند پروسه مدیریت خود را آنطور که می خواهد استارت بزند و باید دید اصول خاص خود را چطور عملی می کند. راه اندازی کار گروه اقتصادی خوب است. برقراری نظم مورد تأیید همه محسوب می شود و رسیدن به درآمدزایی آرزوی چندین ساله هواداران است. اصول و اهداف مدیریتی امیررضا واعظی آشتیانی روی کاغذ و پشت میکروفن، پسندیده، خواندنی و شنیدنی است اما زمانی شیرینی آن زیر زبان هواداران احساس می شود که به عمل درآید و از روی کاغذ به صحنه اجرایی وارد شود. به نظر می رسد آشتیانی فرصت لازم برای این کار دارد.
منبع : روزنامه ابرار ورزشی