دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا
اثر پلت بر روی ویتامینهای موجود در جیره
فرآیند پلت سازی دارای اثرات تخریبی بر روی مواد حساس به حرارت از جمله ویتامین ها می باشند. و این موضوع همواره از دغدغه های کارشناسان و مرغداران در کشور می باشد. در ذیل درصد تخریبی ویتامین ها در اثر فرآیند پلت ذکر گردیده است.لازم به ذکر است که کارشناسان ساخت دان این میزان را بصورت اضافه در ابتدای فرآیند پلت سازی اضافه می نمایند.درصد تخریب ویتامین ها در درجه حرارت ۸۵ درجه سانتی گراد در مدت ۲۱۰ ثانیه به شرح ذیل است:
الف – بیشتر از ۲۰ درصد ویتامین های K۳ و B۱۲
ب – بین ۵ تا ۲۰ درصد ویتامین های B۵ و B۳
ج – کمتر از ۵ درصد ویتامین های B۱ وB۶ و بیوتین
الف – بیشتر از ۲۰ درصد ویتامین های K۳ و B۱۲
ب – بین ۵ تا ۲۰ درصد ویتامین های B۵ و B۳
ج – کمتر از ۵ درصد ویتامین های B۱ وB۶ و بیوتین
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست