جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
روش نگهداری و مصرف گریپ فروت
● گریپ فروت صورتی
ترشی نشاط آور، پرآبی و کالری جزیی گریپ فروت توأم با ویژگی های مذکور موجب شده است که گریپ فروت صورتی ، به صبحانه ای مورد علاقه و یکی از مواد خاص سالاد در آید.
امکان دارد گریپ فروت از پیوند پرتقال و دارابی عمل آمده باشد. دارابی از مرکبات بسیار ترش، پُر دانه و پوست کلفت به حساب می آید.
اما پرورش دهنده های گریپ فروت، طعم و بافت آن را بهبود بخشیده اند. به طور تقریبی از یک صد سال پیش، رشد انواع بی هسته ی این میوه آغاز شده و نتیجه این عمل منجر به تولید میوه ای آمیخته از تندی و شیرینی گردیده است.
از آن جایی که گریپ فروت تنها زمانی چیده می شود که به طور کامل رسیده باشد، بنابراین نباید نگران باشید که کال آن به دست تان برسد. تحت برخی از شرایط رشد و نمو، پوست صورتی یا زرد میوه، بعد از رسیدن احتمالا سبز می شود، اما به هیچ وجه از شیرینی اش کاسته نمی شود.
▪ شیوه ی انتخاب گریپ فروت صورتی
سعی کنید گریپ فروت های گرد، صاف و سنگین را بردارید (چون آبدارند). گریپ فروت هایی که پوست شان زبر بوده، یا پفی و نرم هستند و یا یک طرف شان نوک تیزست، نامرغوب هستند. گریپ فروت های براق که دو طرف شان اندکی صاف باشد، مرغوب ترند. رنگ حنایی یا سایر کاستی های پوستی گریپ فروت بی اهمیت است و در کیفیت میوه تأثیر ندارد.
امکان دارد در دمای اتاق بتوانید بوی خوش، دل نواز و ملایم میوه ی مورد نظر را تشخیص دهید، ولی چنان چه میوه سرد باشد، رایحه ی مزبور به مشام نمی رسد.
● روش نگهداری گریپ فروت
گریپ فروت را می توان تا یک هفته در دمای اتاق نگه داشت و در صورتی که به جای سرد کردن، آن را گرم کنید، پُر آب تر می شود. چنان چه بخواهید میوه را برای مدت طولانی تری نگه داری کنید، آن را باید در جامیوه ای بگذارید. در این صورت بین ۶ تا ۸ هفته سالم می ماند. قبل از آب گرفتن یا خوردن، گریپ فروت را در دمای اتاق قرار دهید.
● آماده سازی برای مصرف
گریپ فروت را اول بشویید، بعد ببرید. اگر گریپ فروت را با پوست تعارف می کنید، آن را از پهنا نصف کنید. قاشق مخصوص گریپ فروت را که سرش دندانه دندانه باشد، به کار گیرید تا تکه های میوه را در آورد به علاوه برای آماده ساختن میوه از کارد تیز پوست کنی یا کارد قوس دار مخصوص گریپ فروت استفاده کنید، به این ترتیب که آن را بین هر قسمت گوشت میوه و غشا ‹‹دیواره ها›› فرو برید.
همچنین می توانید گریپ فروت را مثل پرتقال پوست بگیرید، برای این منظور از دستان خود استفاده کرده یا پوست میوه را با کارد تیزی در آورید، سپس تکه ای از پوست را از بالای میوه ببرید، آن گاه تکه ها را رو به پایین و دور میوه پوست بگیرید یا پوست را مثل پوست سیب به صورت مارپیچ در آورید. پس از آن قاچ ها را با دستانتان جدا کنید و در صورت لزوم غشاها را از هر قسمت بیرون آورید.
● گریپ فروت سفید
این نوع میوه به خاطر رنگ گوشت، نه پوستش که زرد رنگ است، ‹‹سفید›› نام دارد (سایر اقسام گریپ فروت ها هم به سبب رنگ گوشت خود، ‹‹ قرمز››، ‹‹صورتی ›› یا ‹‹یاقوتی›› نامیده می شوند).
انواع گریپ فروت های سفید که تخم دارند، بیشتر برای تهیه عصاره استفاده می شوند. تمام دانستی های مربوط به گریپ فروت صورتی از قبیل ‹‹ویژگی ها››، ‹‹شیوه ی انتخاب››، ‹‹روش نگه داری›› و ‹‹آماده سازی برای مصرف›› در مورد گریپ فروت سفید نیز صادق است
منبع : ایرانیان انگلستان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست