پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
جوجه کباب
جوجه مرغ : ۷۵۰ گرم
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
زعفران : قدری
پاپریکا : قدری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از ۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولاً کافی است.
جوجه را تمیز میکنیم و بعد از سوزانیدن پرهای ریزش، آن را میشوئیم و خوب خشک میکنیم و آن را به طریق ذیل قطعه قطعه مینمائیم، بالهای جوجه را بهطوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا میکنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا مینمائیم (میتوانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم)، بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا مینمائیم، سپس به نسبت هر یک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون، ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پاپریکا را مخلوط مینمائیم و جوجه را ۴ تا ۵ ساعت در این سس می خوابانیم بعد قطعات جوجه را به سیخ میکشیم، بهطوری که رانها و ماهیچه با یک سیخ و بالها و گردن به سیخ دیگر و سینهها به سیخ سوم باشند، اول سیخهای ران و بال را روی آتش یکنواخت میگذاریم و کمی آتش را باد میزنیم و سیخها را پشت و رو میکنیم، سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها میدهیم و کمی که برشته شد، سیخهای سینه را روی آتش قرار میدهیم (چون گوشت سینه لطیفتر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد (و در طول مدت برشته شدن باید مرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کبابها را منظم و بهطوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس میچنیم و اطراف آن را با جعفری تزئین میکنیم، بلافاصله سر میز میبریم.
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
زعفران : قدری
پاپریکا : قدری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
بهترین وزن برای انتخاب جوجه کبابی از ۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم است و این مقدار کباب برای استفاده دو نفر معمولاً کافی است.
جوجه را تمیز میکنیم و بعد از سوزانیدن پرهای ریزش، آن را میشوئیم و خوب خشک میکنیم و آن را به طریق ذیل قطعه قطعه مینمائیم، بالهای جوجه را بهطوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا میکنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا مینمائیم (میتوانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم)، بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا مینمائیم، سپس به نسبت هر یک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون، ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده یا پاپریکا را مخلوط مینمائیم و جوجه را ۴ تا ۵ ساعت در این سس می خوابانیم بعد قطعات جوجه را به سیخ میکشیم، بهطوری که رانها و ماهیچه با یک سیخ و بالها و گردن به سیخ دیگر و سینهها به سیخ سوم باشند، اول سیخهای ران و بال را روی آتش یکنواخت میگذاریم و کمی آتش را باد میزنیم و سیخها را پشت و رو میکنیم، سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها میدهیم و کمی که برشته شد، سیخهای سینه را روی آتش قرار میدهیم (چون گوشت سینه لطیفتر است کمی دیرتر روی آتش گذاشته شود) وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد (و در طول مدت برشته شدن باید مرتب از سس روغن زیتون و آبلیمو روی آن بدهیم) کبابها را منظم و بهطوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس میچنیم و اطراف آن را با جعفری تزئین میکنیم، بلافاصله سر میز میبریم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی قوه قضاییه هلال احمر تهران پلیس روز معلم سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه نوار غزه چین انگلیس ترکیه اوکراین نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه