پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
مجله ویستا
HACCP در صنایع غذایی

شماره کنگره : ۷ه۸م/۵۳۱ TX
شابک : ۹۶۴-۹۰۶۰۴-۵-۶
رده دیویی : ۳۶۳.۱۹۲
تاریخ نشر : ۸۵۰۵۲۵
تعداد صفحه : ۱۸۰
نوبت چاپ : ۱
در كتاب خاطرنشان شده است: HACCP اختصاري است كه براي توصيف سيستم كنترل نقاط بحراني و آناليز خطر استفاده ميشود مفهوم HACCP، يك رويكرد سيستماتيك براي مديريت ايمني غذا است كه بر اصول شناخته شدهاي استوار شده است كه هدفشان شناسايي خطرات احتمالي در هر مرحلهاي از زنجيرهي عرضه غذاست و از اين رهگذر قصد دارد تا كنترلهايي براي جلوگيري از رخداد اين خطرها اعمال نمايد. HACCP يك اقدام بسيار منطقي است و تمام مراحل توليد غذا از مرحلهي كاشت تا مصرف كننده، از جمله فرايند حد و بسط اقدامات مربوط به توزيع را نيز دربرميگيرد. بخش نخست كتاب حاضر شامل پرسش و پاسخهايي دربارهي HACCP در صنايع غذايي است. بخش دوم حاوي تفسير و توضيحات دربارهي سيستم HACCP در ارتباط با ساير برنامههايي است كه در يك تجارت غذايي در حال اجرا است. در بخش سوم كتاب به اين پرسش پاسخ داده ميشود كه چگونه يك شركت ميتواند سيستم HACCP را قدم به قدم تدوين كند و توسعه دهد. گفتني است، اين كتاب متضمن چك ليستها، نكات كليدي، فلوچارتها و دياگرامهاي شماتيك است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست