چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا


غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذیها


غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذیها
نویسنده : لطفی - مهشید... [و دیگران] -
مترجم : راست‌منش - سیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۲/۰۸
رده دیویی : ۵۷۲.۵۱۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QP۵۳۴/غ۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۴۳-۱

مولف در این کتاب ویتامین A, آهن و ید را در شمار 'ریز مغذی‌ها 'معرفی کرده خاطر نشان می‌کند که درصد چشمگیری از جمعیت جهان دچار کمبود آن هستند . وی نخست, ضمن اشاره به سوئ تغذیه و میزان شیوع کمبود ویتامین و مواد معدنی در بین کشورهای در حال رشد, مهم‌ترین روش‌های غنی‌سازی غذاها و مخلوط های غذایی را با ریز مغذی ویتامین A, آهن و ید تشریح نموده است ; سپس به روش‌های ارزیابی کیفی محصولات غذایی غنی شده اشاره می‌کند ;همچنین قوانین و مقررات غنی سازی غذاها را یادآور می‌شود' .بازبینی تحقیقات و اقدامات جاری در مورد غنی‌سازی با ریز مغذی‌ها', 'فرصت‌هایی برای غنی‌سازی مضاعف یا چندگانه 'و برآمدهای اجرا و نیازهای تحقیقاتی 'از دیگر مباحث این کتاب هستند .