چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
آشنایی با نحوه منجمد کردن مواد غذایی در خانه
نویسنده : ایراننژاد - زهرا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۵/۲۱
رده دیویی : ۶۴۱.۴۵۳
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۹۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۶۱۰ TX /فلا۸۶فلا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۳۹۷-۱۱-۲
در این کتاب, اصول صحیح نگهداری مواد غذایی به روش انجماد (به همراه نحوه بلانچ کردن سبزیجات) آموزش داده میشود. ضمن آن که در کتاب دستورالعمل تهیه چند نوع پیش غذا, غذا و دسر فراهم آمده است. بخشی از اطلاعات این کتاب مصور, مربوط به حداکثر زمان نگهداری مواد غذایی مختلف, و نحوه صحیح ذوب مجدد است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست