چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا


آشنایی با نحوه منجمد کردن مواد غذایی در خانه


آشنایی با نحوه منجمد کردن مواد غذایی در خانه
نویسنده : ایران‌نژاد - زهرا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۵/۲۱
رده دیویی : ۶۴۱.۴۵۳
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۹۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۶۱۰ TX /ف‌لا۸۶ف‌لا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۳۹۷-۱۱-۲

در این کتاب, اصول صحیح نگهداری مواد غذایی به روش انجماد (به همراه نحوه بلانچ کردن سبزیجات) آموزش داده می‌شود. ضمن آن که در کتاب دستورالعمل تهیه چند نوع پیش غذا, غذا و دسر فراهم آمده است. بخشی از اطلاعات این کتاب مصور, مربوط به حداکثر زمان نگهداری مواد غذایی مختلف, و نحوه صحیح ذوب مجدد است.