سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
بی انصافی نکنیم
اخیرا یک روزنامه اصلاح طلب در مقاله ای با نادیده گرفتن خدمات دولت نهم ، این دولت را « عوام گرا» ، «بی برنامه»، «بلاتکلیف» و ... لقب داده است !
این روزنامه در ادامه با این ادعا که «هیچگاه به اندازه و کیفیت کنونی، اداره امور کشور در همه زمینهها، دچار آشفتگی، فراز و نشیب و بلاتکلیفی نبوده» افزوده است: «از آغاز پیشبینی میشد که در عرصههای توسعه سیاسی و رونق فرهنگی در این دولت هیچ اتفاق خوشایند و امیدوارکنندهای نخواهد افتاد.»
البته این گونه برخورد ها چندان شگفت آور نیست. مردم هنوز خاطره رفتارهای مدعیان«تساهل و تسامح» در ایام تبلیغات ریاست جمهوری را فراموش نکرده اند و خوب به یاد دارند که چگونه تریبون های نوشتاری و گفتاری این طیف ، زمین و زمان را به خدمت گرفتند و رطب و یابس را به هم پیوند زدند تا مانع پیروزی دکتر احمدی نژاد شوند. با روی کارآمدن دولت احمدی نژاد، انتظار این بود که جناح مزبور و رسانه های آنان، پیام مردم را به خوبی درک کنند و از سنگ اندازی در مسیر خادمان ملت بپرهیزند؛ اما گویا برخی افراد و جناح ها ، عزمشان را جزم کرده اند تا با سنگ اندازی در برابر برگزیده ملت، خود را همچنان از اقبال مردم محروم نگه دارند. به راستی روزنامه کارگزاران که بدون ارائه هیچ مستندی دولت کنونی را بی برنامه نامیده است، موفقیت های کلان دولت در عرصه های داخلی و خارجی و به دنبال آن تحسین بزرگان نظام را چگونه توجیه می کند؟! شایسته بود این روزنامه به جای کلی گویی، برای ادعای خود مبنی بر بی برنامگی دولت و این که «هیچگاه به اندازه و کیفیت کنونی، اداره امور کشور در همه زمینهها، دچار آشفتگی، فراز و نشیب و بلاتکلیفی نبوده»! دست کم چند مصداق عینی ذکر می کرد تا در برابر مخاطبان و اهالی انصاف شرمنده نشود. آیا موفقیت های کم نظیر دولت خدمتگزار در دفاع از شرافت و حیثیت ملت ایران در صحنه بین المللی، حاصل بی برنامگی بوده است؟! آیا اذعان آژانس بین المللی انرژی اتمی بر حق هسته ای ملت ایران و دفاع قاطع بسیاری از کشورها از جمله اعضای جنبش عدم تعهد و ... به رغم باج خواهی های خارجی و کارشکنی های داخلی جز در سایه برنامه ریزی و دیپلماسی های گسترده دولت خدمتگزار به دست آمده است؟! آیا جایگاه ارزشمند جمهوری اسلامی و رئیس جمهور آن در سطح بین الملل و به ویژه کشورهای اسلامی درا ثر بی برنامگی و بلاتکلیفی دولت به دست آمده است؟! و... . به نظر می رسد «کارگزاران» و دیگر جراید همسو باید منظور واقعی خود از بی برنامگی و آشفتگی در اداره امور کشور را شفاف تر بیان کنند و ترفند بازی با الفاظ را به کنارگذارند.
در پاسخ به دیگر ادعای جریده مذکور مبنی بر این که اتفاق خوشایند و امیدوارکنندهای در عرصههای توسعه سیاسی و رونق فرهنگی رخ نداده است! باید گفت: اصولاً یکی از دلایل رای قاطع ملت در سوم تیر ۱۳۸۴ به دکتر احمدی نژاد ، نارضایتی شدید از اوضاع نابسامان سیاسی و فرهنگی آن دوران بود و انتظار این که در دولت جدید هم «در بر همان پاشنه بچرخد» نابهجا است. مردم ما خوب به یاد دارند که سال های گذشته در پوشش توسعه سیاسی و فضای باز فرهنگی و اقتصادی چه جفاهایی در حق نظام و انقلاب شد و عده ای در پرتو بستر فراهم آمده به خود جرات دادند تمام بود و نبود دین را با قلم های مسموم خویش لگدکوب کنند!
نهضت جاودان کربلا را «جنگ عشیره ای» خواندند، ساحت قدسی پیامبر(ص) را خشونت طلب! نامیدند،عصمت ائمه(ع) را انکار کردند! امام زمان (عج) را- نعوذبا...- به استیضاح کشاندند، افکار بنیانگذار انقلاب را به موزه تاریخ سپردند! و ... . طبیعی است دولتی که با دعای خیر صاحبدلان و همت سترگ دین باوران برسرکار آمده هرگز بازگشت این فضا و میدان داری اصحاب تزویر و لاابالیگری را برنتابد.
خوشبختانه هرگاه آتش توپخانه مدعیان شدت یافته است، مقام معظم رهبری خود وارد میدان شده و با رساترین تعابیر به حمایت از دولت خدمتگزار پرداخته اند؛ حمایتی که در نوع خود بی نظیر است و نادرستی بسیاری از ادعاهای امثال « کارگزاران» را نشان می دهد. اشاره ای کوتاه به برخی فرمایشات معظم له در تمجید از دولت نهم بسیار راهگشا است:
«امروز دولت ایران، یکی از محبوب ترین دولت ها بعد از مشروطه و در صد سال اخیر است.»(۱)
«با روی کار آمدن دولت نهم، انقلاب در مسیر واقعی خود قرار گرفت.»(۲)، «دوره کنونی به لحاظ انطباق شعارها و اهداف دولت با مبانی انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) استثنایی است.»(۳) «ارزش های دینی و انقلابی، مردمی بودن و رعایت خیر و صلاح مردم از جهتگیری های اصلی دولت به شمار میرود.» (۴) «دولتی مردمی، پایبند به ارزش های دینی و کمربسته برای خدمت به مردم و در راس آن رئیس جمهوری با شیوه و منشی مردمی، با ایمان، ساده زیست، دلسوز، خستگی ناپذیر، شجاع و دارای اعتماد به نفس در وسط میدان کار و تلاش و صاحب ابتکار عمل در مسائل داخلی و بین المللی مشغول فعالیت است.»(۵:) «مسؤولان دولت به معنای حقیقی کلمه شبانه روز در حال مجاهدت هستند و با برنامه ریزی، اقدام و پیگیری، اهداف نظام و مردم را دنبال می کنند که باید این نعمت را شناخت و قدر دانست.» (۶) «از این دولت به طور خاص حمایت می کنم.»(۷) «این جهتگیری های دینی و ارزشگرایی انقلابی و اسلامی خیلی ارزش دارد. سختکوشی، تلاش فراوان، ارتباط با مردم، سفرهای استانی، جهتگیری عدالت ورزی مردمی، این ها خیلی قیمت دارد و من قدر این ها را می دانم.» (۸)
-«امروز خوشبختانه یک وضع استثنایی در طول چندین سال گذشته وجود دارد؛ از این جهت استثنایی است که شعارهای اساسی انقلاب به عنوان محور برنامه ریزی ها و حرکت ها و سیاست ها اعلام می شود.» «امروز با انتخاب ملت ایران، دولتی سرکار آمده است که شعارهای اصلی انقلاب، شعارهای اساسی و اصولی او است. گفتمان مفاهیم انقلاب اسلامی، امروز گفتمان رایج و غالب است.»
- بحمدا... هم عطش کار و انگیزه کار در این دولت هست، هم عناصر و نیروی کارآمد و کاردان در این دولت هست.»
به راستی با وجود تعابیر رسا و بلند مقام معظم رهبری درباره دولت خدمتگزار،چگونه عده ای به خود اجازه می دهند آن را بی برنامه ، مسوولیت گریز، عوام گرا و... لقب دهند؟!
مراجع تقلید، علما و صاحبنظران جهانی نیز بارها بر مسیردرست دولت مردمی تاکید کرده اند:
حضرت آیت ا... نوری همدانی انگیزه حمایت های رهبری را «تلاش خستگی ناپذیر آقای احمدی نژاد برای برقراری امنیت، عدالت و فراهم کردن نیازهای مردم» (۹) می دانند؛ حضرت آیت ا... مکارم شیرازی تصریح می کنند:» ملت ایران باید از داشتن چنین رئیس جمهوری به خود ببالد» حضرت آیت ا... جوادی آملی تاکید می کند: « مردم احمدی نژاد را می خواهند» و علت محبوبیت دولت کنونی را تواضع و مردمداری دانسته و می افزاید: «در دولت کنونی آن تفاخر و تظاهر به قدرت و ثروت که در دولت های گذشته کمابیش به چشم می خورد، وجود ندارد.»(۱۰)
عملکرد دولت در عرصه های خارجی نیز شگفتی و تحسین صاحب نظران جهانی را برانگیخته است؛ چه این که برژینسکی - سیاستمدار کهنه کار امریکایی- اذعان می کند: «رئیس جمهور پیشین ایران با رفتار و شیوه ملایم و لبخند نتوانست امریکا را به عقبنشینی وادارد ولی آقای احمدی نژاد با شدت عمل و تندی توانسته است امریکا را گام به گام در دیپلماسی جهانی و نبرد ایدئولوژیک به عقب براند. امروز احمدین ژاد یکی از رهبران اصلی دنیا است.» موارد از این دست فراوان است و بیان همه آن ها در این مختصر نمی گنجد.
بی گمان دولتی که توانسته است با عملکرد مبتنی بر آرمان های مکتبی خود، افتخار برخورداری از «حمایت خاص» مقام معظم رهبری و دعای خیر مراجع عظام تقلید و دلسوزان نظام را به دست آورد، از اوصافی چون عوام گرا، بی برنامه و ... مبرا است و این گونه القاب برازنده همان کسانی است که به هر خس و خاشاکی دست می یازند تا به گمان خام خود رئیس جمهور مردمی و دولت خدمتگزار را از پیگیری اهداف والای خویش و قطع دستان فرصت طلبان داخلی وباج خواهان خارجی بازدارند.
رضائیان
پینوشتها
۱. سخنرانی در مراسم سالگرد رحلت امام (ره)، خرداد ۸۵
۲. صبح صادق، شماره ۲۵۴، ص۳
۳. دیدار با هیات دولت، شهریور۸۵
۴. دیدار با هیات دولت، مهر ۸۵
۵. در جمع مردم پرشور گرمسار، آبان ۸۵
۶. در دیدار منتخبان چهارمین دوره مجلس خبرگان، اسفند ۸۵
۷. در جمع زائران حرم رضوی، فروردین ۸۶
۸. همان
۹. دیدار با فرماندهان سپاه، ۱۳۸۵
۱۰. خرداد ۸۵
منبع: هفته نامه پرتوسخن
پینوشتها
۱. سخنرانی در مراسم سالگرد رحلت امام (ره)، خرداد ۸۵
۲. صبح صادق، شماره ۲۵۴، ص۳
۳. دیدار با هیات دولت، شهریور۸۵
۴. دیدار با هیات دولت، مهر ۸۵
۵. در جمع مردم پرشور گرمسار، آبان ۸۵
۶. در دیدار منتخبان چهارمین دوره مجلس خبرگان، اسفند ۸۵
۷. در جمع زائران حرم رضوی، فروردین ۸۶
۸. همان
۹. دیدار با فرماندهان سپاه، ۱۳۸۵
۱۰. خرداد ۸۵
منبع: هفته نامه پرتوسخن
منبع : سایت تحلیلی خبری عصر ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست