یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
ارزش غذایی بلدرچین
در رژیم غذایی انسان دو نوع پروتئین حیوانی و گیاهی وجود دارد و در این راستا با توجه به نظر متخصصین تغذیه که نوع حیوانی پروتئین را برای انسان بهتر می دانند تلاشهایی در کشورمان در حال انجام است تا در مواردی پروتئین گیاهی را با نوع حیوانی آن جایگزین نمایند که به عنوان نمونه نوع جدید پفک ها در کشور را می توان نام برد.
از آن جایی که بلدرچین پرنده ای است که گوشت آن به میزان ۵ تا ۱۰ درصد نسبت به گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان پروتئین بیشتری دارد لذا توجه ویژه ای در کشورهای مختلف به پرورش این پرنده شکل گرفته است.
گوشت بلدرچین منبع خوبی از نیاسین ، فسفر ، مس ، تیامین ، ریبوفلاوین ، ویتامین B۶ ، روی ، آهن و سلنیوم است. از سوی دیگر تخم بلدرچین هم با اینکه از تخم مرغ کوچکتر است اما نسبت به آن ۵ برابر فسفر ، بیش از ۷ برابر آهن ، ۶ برابر تیامین و ۱۵ برابر ریبوفلاوین دارد.
برخی متخصصین تغذیه معتقدند تخم بلدرچین باعث دفع مواد رادیواکتیو از بدن انسان شده و در دفع فلزات سنگین و مواد زائد و سرطانزا هم نقش مهمی ایفا می کند.
منبع : نشریه الکترونیکی حکیم مهر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست