یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی با پنیر


اسپاگتی با پنیر
●مــــــواد لازم :
▪اسپاگتی :: ۱ بسته در حدود ۴۰۰ گرم
▪آویشن خشک :: ۱ قاشق مربا خوری
▪پودر سیر :: نصف قاشق چایخوری
▪نمک و فلفل :: به اندازه کافی
▪کره :: ۵۰ گرم
▪پنیر رنده شده ایتالیایی یا هلندی :: ۱ لیوان سر خالی
●طــــــرز تهیه :
قابلمه ای را روی حرارت بگذارید و ۸ لیوان آب گرم توی آن بریزید.۲ قاشق مربا خوری نمک به آن اضافه کنید و در آن را ببندید تا جوش بیاید .جوش که آمد دسته اسپاگتی را از گوشه قابلمه توی آب جوش بگذارید .اسپاگتی ها را برای اینکه در قابلمه جا بگیرند نشکنید د خودشان به تدریج از پایین نرم می شوند و در آب فرو می روند.اسپاگتی معمولا بین پانزده تا بیست دقیقه می پزد، مخصوصا اگر نازک باشد.یک امتحان پختن آن این است که قسمت کوچکی از اسپاگتی را لای دندان بگذارید.اگر وسط آن هنوز سفت بود ، نپخته است.اگر تمام اسپاگتی نرم شده بود پخته است و باید آن را از روی حرارت بردارید.در فاصله ای که منتظر پختن اسپاگتی هستید، کره را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود.یک کاسه بزرگ را گرم کنید( آن را زیر آب داغ بگیرید و بلافاصله خشک کنیدد) پودر سیر و نمک و فلفل را به کره اضافه کنید و هم بزنید .کره آب شده را توی کاسه بریزید پنیر و آویشن را به آن اضافه کنید .اکنون اسپاگتی پخته را آب کش کنید، توی کاسه بریزید و به شیوه مخلوط کردن سالاد همه مواد را چند دفعه زیر و رو کنید.