جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

مزایای استفاده از اسیدهای آلی در جیره


الف ) استفاده جوجه از برخی اسیدهای آلی به عنوان واسطه متابولیکی در چرخه تولید انرژی
ب ) اتصال اسیدهای آلی با مواد معدنی در ابتدای دوازدهه و افزایش جذب مواد معدنی
ج ) افزایش میزان اسیدیته پیش معده جوجه های جوان
د ) افزایش سرعت تبدیل پپسپنوژن به پسین در اثرکاهش اسیدیته دستگاه گوارش
ه ) کاهش رشد باکتریهای مضر از جمله اشیریشیاکلی در محیط دستگاه گوارش در اثر کاهش اسیدیته دستگاه گوارش
منبع : مؤسسه مرغداری ایران