پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
سالاد گرم کالباس و لوبیا
● مواد لازم
▪ دو عدد گوجه فرنگی
▪ سه قاشق مرباخوری سرکه
▪ دو قاشق مرباخوری عسل
▪ ۲۰۰ گرم کالباس گوشت
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ ۳۰۰ گرم لوبیا سبز تازه
▪ نصف فنجان پنیر پارمسان
● طرز تهیه
گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و آنها را به گونه ای فشار دهید که دانه ها و آب آن خارج شود. در یک کاسه کوچک عسل و سرکه را مخلوط کنید. ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و کالباس خرد شده را در آن تفت دهید.
لوبیا سبز را در آب بپزید سپس با بقیه روغن مخلوط عسل و سرکه را حرارت دهید. مواد را درون ظرف مناسبی ریخته و پنیر را روی آن خرد کنید. سپس مخلوط عسل و سرکه را به عنوان سس روی سالاد بریزید و سالاد را گرم میل کنید.
[ماهرخ جواهری]
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست