پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
خطر وعده های غذایی چرب

دكتر استفان جی نیكول - متخصص قلب و عروق در كلینیك اوهایو- می گوید: به نظر می رسد كه كاهش چربی های اشباع موجود در غذاها و جایگزینی آنها با انواع غیراشباع، نقش چشمگیری در كاهش ابتلا به بیماری های قلب و عروق دارد.این تحقیقات كمك می كند تا مكانیسم چگونگی اثرگذاری اسیدهای چرب در رسوب پلاك ها در دیواره عروق توضیح داده شود، چرا كه ما می دانیم این پلاك ها دلیل اصلی حمله های قلبی و سكته ها هستند.اسیدهای چرب اشباع بیشتر در محصولات حیوانی نظیر كره، گوشت قرمز، جگر و... یافت می شوند. البته در برخی از فرم های گیاهی آن نظیر روغن نارگیل یا روغن پالم نیز وجود دارد. از سوی دیگر، روغن های غیراشباع اصولاً پایه گیاهی دارند و در مواردی مثل روغن زیتون، روغن آفتابگردان، روغن ذرت و... وجود دارند. این روغن ها به طور معمول در دمای محیط، مایع هستند.
منبع : روزنامه همشهری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست