چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
آش گوجه فرنگی
ابتدا برنج را که یک شب قبل بدون نمک خیس کنید سپس با دست آن را ماساژ دهید و در قابلمه مورد نظر ریخته و به همراه سبزی خرد شده همینطور لوبیا را ( از قبل آن را بپزید) وآب گوجه فرنگی و بگذارید تا کاملاً آش جا بیفتد پیاز داغ و زرد چوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید سپس نعناع خشک ر اروی آش ریخته و در آخر آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید .دقت کنید این آش هر چه تند تر باشد خوشمزه تر است .بنابراین میزان فلفل آن به دلخواه خودتان است سپس بعد از اینکه آش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر کشیده ونعناع داغ فراوان بریزید .(خانم قاجار)
● نوع مقدار
تره و جعفری خرد شده ۱ کیلو
لوبیا چیتی ۲ پیمانه
آب گوجه فرنگی ۱ لیتر
آب ۱ لیتر
آب غوره ۱ پیمانه
نعناع خشک ۱۰۰ گرم
پیاز داغ ۱ پیمانه
فلفل ۱ قاشق مربا خوری
نمک به میزان لازم
زرد چوبه ۱ قاشق غذاخوری
برنج ۲ پیمانه
● نوع مقدار
تره و جعفری خرد شده ۱ کیلو
لوبیا چیتی ۲ پیمانه
آب گوجه فرنگی ۱ لیتر
آب ۱ لیتر
آب غوره ۱ پیمانه
نعناع خشک ۱۰۰ گرم
پیاز داغ ۱ پیمانه
فلفل ۱ قاشق مربا خوری
نمک به میزان لازم
زرد چوبه ۱ قاشق غذاخوری
برنج ۲ پیمانه
منبع : شبکه جهانی جام جم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست