چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
توصیههای لازم در مورد فرآوردههای شیری
▪ از مصرف خامه غیر پاستوریزه خودداری نمایید .
▪ از مصرف کره غیر پاستوریزه بصورت مستقیم خودداری کنید .
▪ از مصرف هر گونه بستنی با رنگ مصنوعی باید خودداری کرد .
▪ بستنی رنگی باید از میوه و یا شربت آن و یا کاکائو و رنگ طبیعی تهیه شود .
ـ نکته : کره بسته بندی شده پاستوریزه تنها به مدت یک هفته در داخل یخچال قابل نگهداری است برای مدت بیشتر باید داخل فریزر نگهداری شود .
ـ نکته : کره غیرپاستوریزه و فله را می توان به عنوان کره آشپزخانه مصرف نمود .
ـ نکته : بستنی های سنتی هم باید از شیر پاستوریزه تهیه شوند .
● توصیه های لازم در مورد شیر پاستوریزه :
▪ شیر پاستوریزه را باید حتماً در یخچال بین ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد به مدت حداکثر ۴۸ ساعت نگهداری نمود .
▪ از نگهداری شیر پاستوریزه در خارج از یخجال خودداری شود .
▪ بعد از مصرف شیر پاستوریزه شیشه خالی را با آب شستشو دهید .
▪ از انداختن درب آلومینیومی ویا سایر اشیاء به داخل شیشه های شیر پاستوریزه خودداری نمایید .
▪ چنانچه شیرپاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت در یخچال باقی بماند و علایم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود قبل از مصرف آن راحداقل به مدت ۱ دقیقه بجوشانید .
منبع : مرکز بهداشت و درمان کیش
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست