دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
آش آلـو
● مواد لازم :
▪ برنج :: ۱ لیوان
▪ لپه :: ۱ پیمانه
▪ سبزی (جعفری ، اسفناج ، نعناع ، گشنیز) :: ۱ کیلو
▪ آلو خشک :: ۲۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل :: به مقدار کافی
▪ نعناع داغ :: دو سه قاشق غذاخوری
▪ زعفران :: به مقدار کافی
● طرز تهیه :
لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن میریزیم و پس از پخته شدن، کره و نمک و فلفل را اضافه مینماییم بعد از یکی دو جوش سبزی را که خرد کرده ایم در آن ریخته یک ربع بعد آلو را (که به مدت یک ساعت قبلا خیس کرده ایم) در آش ریخته و با حرارت ملایم می گذاریم تا آش جا بیافتد . پس از جا افتادن ، آش را در ظرف کشیده و روی آنرا با نعناع داغ و زعفران تزئین می کنیم .
منبع : iran۴me
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب حج آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان انتخابات حجاب دولت سیزدهم رسانه جنگ
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت شهرداری پلیس سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم بورس
تئاتر زنان محمدعلی علومی تلویزیون سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران نمایشگاه کتاب صدا و سیما مسعود اسکویی موسیقی
مغز دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین طالبان نوار غزه نتانیاهو طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینترنت فناوری اپل مایکروسافت آیفون گوگل باتری سامسونگ ماهواره ناسا ویندوز
رژیم غذایی مواد غذایی زیبایی چای بیمه کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی