دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پای پوره سیب زمینی با مایکروفر


گوشت چرخ کرده  :  ۴۵۰ گرم
سیب زمینی  :  ۹۰۰ گرم
تخم مرغ  :  ۱ عدد
پنیر پیتزا  :  ۱۵۰ گرم
پیاز  :  ۱ عدد
آرد سفید  :  ۱۵ گرم
رب گوجه فرنگی  :  ۱۵ گرم
آب  :  ۰.۰۹ لیتر
شیر هموژنیزه  :  ۰.۱۵ لیتر
کره  :  ۱۵۰ گرم
روغن  :  ۱۵ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
ابتدا پیاز را خرد کرده و روغن به آن اضافه نمائید و مدت ۳ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و مدت ۲ دقیقه دیگر داخل مایکروفر بگذارید و در این مدت یکبار مخلوط گوشت و پیاز را هم بزنید. حالا آرد، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را که در آب حل کرده‌اید به ان اضافه کنید و درب آن را گذاشته و مدت ۱۰-۸ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید و در این فاصله آن را ۲ بار هم بزنید.
سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به ابعاد ریز خرد کنید و داخل یک ظرف پیرکس جداگانه بریزید و حدود ۱۰۰ میلی لیتر از شیر را روی آن بریزید و روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و روی پوشش را سوراخ کنید و مدت ۱۷-۱۵ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید. پس از این مدت ظرف را از مایکروفر بیرون آورده و برای مدت ۵ دقیقه روی آن را بر ندارید، سپس سیب زمینی‌ها را نرم کرده و با تخم مرغ، شیر باقی مانده و کره مخلوط نموده روی گوشت پهن کنید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید و مدت ۴-۳ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید تا پنیر آب شود.