شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
زرد آلو
زرد آلو از خانوادهRosaceae و از زیرخانواده Prunoideae میباشد.
درخت زرد آلو در آب هوای گرم و معتدل به عمل می آید و در مناطق مرطوب و سرد از مرغوبیت آن کاسته می شود. در مناطق گرم و خشک به نور خورشید نیاز دارد و حرارت زیاد را به خوبی تحمل می کند. زرد آلو در اراضی شیبدار که به جنوب متمایل هستند , کشت می شود.
مناطق زرد آلو خیز در ایران عبارتند از تهران, آذربایجان, مرکزی, زنجان, شاهرود, خراسان, فارس .
در ایران ۶۹ نوع زرد آلو وجود دارد که ۵۲ نوع آن زودرس است یعنی در اواخر تیر ماه قابل برداشت است و حدود ۱۶ نوع آن دیررس است که دراوایل شهریور ماه قابل برداشت است .
● مهمترین انواع زرد آلو عبارتند از:
▪ شمس دانشکده: با رنگ سرخ و سفید, کروی با شکاف عمیق روی میوه می باشد.
▪ شکر پاره سمنان: رنگ آن زرد تا قرمز روشن و طعم آن بسیار شیرین است.
منبع : سپید گل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست