جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا

زرد آلو


زرد آلو
زرد آلو از خانوادهRosaceae و از زیرخانواده Prunoideae میباشد.
درخت زرد آلو در آب هوای گرم و معتدل به عمل می آید و در مناطق مرطوب و سرد از مرغوبیت آن کاسته می شود. در مناطق گرم و خشک به نور خورشید نیاز دارد و حرارت زیاد را به خوبی تحمل می کند. زرد آلو در اراضی شیبدار که به جنوب متمایل هستند , کشت می شود.
مناطق زرد آلو خیز در ایران عبارتند از تهران, آذربایجان, مرکزی, زنجان, شاهرود, خراسان, فارس .
در ایران ۶۹ نوع زرد آلو وجود دارد که ۵۲ نوع آن زودرس است یعنی در اواخر تیر ماه قابل برداشت است و حدود ۱۶ نوع آن دیررس است که دراوایل شهریور ماه قابل برداشت است .
● مهمترین انواع زرد آلو عبارتند از:
▪ شمس دانشکده: با رنگ سرخ و سفید, کروی با شکاف عمیق روی میوه می باشد.
▪ شکر پاره سمنان: رنگ آن زرد تا قرمز روشن و طعم آن بسیار شیرین است.
منبع : سپید گل