پنجشنبه, ۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 23 May, 2024
مجله ویستا
شامی گیلانی
● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
▪ پیاز: یک عدد
▪ سیب زمینی: ۲ عدد
▪ لپه: ۲۵۰ گرم /
▪ مغز گردو: ۷۵ گرم
▪ سبزی معطر (جعفری، تره، نعناع و ترخان): ۵۰۰ گرم
▪ تخم مرغ: ۵ تا ۶ عدد
▪ روغن مایع: به میزان لازم
▪ زعفران دم کرده: یک قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و خرد کنید. سیبزمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید.
مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازۀ یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی مشهد حسین امیرعبداللهیان ابراهیم رئیسی شهدای خدمت رئیسی شهادت ایران رهبر انقلاب شهادت رئیسی
هواشناسی آموزش و پرورش باران سازمان هواشناسی قتل امتحانات شهر تهران مترو بارش باران کنکور شهرداری تهران پلیس
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو خودرو حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو مسکن دلار سایپا بورس ارز
خرمشهر مناظره انتخاباتی پیمان جبلی فضای مجازی تلویزیون سینما موسیقی بازیگر رسانه ملی سینمای ایران لیلا حاتمی ازدواج
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل روسیه آمریکا حماس جنگ غزه چین ولادیمیر پوتین لبنان بنیامین نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس استقلال آتالانتا تیم ملی والیبال ایران والیبال لیگ برتر باشگاه استقلال ناصر حجازی رئال مادرید باشگاه پرسپولیس بارسلونا
هوش مصنوعی مایکروسافت سامسونگ اینستاگرام اپل مغز موبایل
خواب پوست فشار خون سلامت روان آلزایمر افسردگی کاهش وزن